Grote opkomst sponsordiner Zeven voor Leven 

Maandag 11-02-2019- Het prachtige kasteel Huize Heyedeal was maandagavond het decor van het sponsordiner voor de eerste editie van Zeven voor Leven op 26 mei 2019. Circa 40 geïnteresseerde  ondernemers luisterde tijdens het eten aandachtig naar de verhalen van o.a. teammanager van Team Sunweb Iwan Spekenbrink, deelnemer Richard van Zeist en professoren van het Radboud UMC.

 

Elke vierde zondag van Mei

Gedurende het diner werd er vanuit verschillende invalshoeken naar het evenement gekeken. Uit de presentaties van de organisatie bleek onder meer dat het evenement een jaarlijks terugkerend feest moet gaan worden. Op 26 mei 2019 wordt het startschot gegeven voor de eerste editie en stappen 1000 deelnemers op de fiets voor de eerste editie van Zeven voor Leven. Zij gaan de uitdaging aan om 7 rondes van circa 20km te fietsen door de heuvelachtige omgeving van Berg en Dal. Fiets je 7 rondes dan zit je ruim over de 2000 hoogtemeters en dat gewoon in Nederland!

 

Fietsen voor onderzoek tegen kanker

Deelnemers aan Zeven voor Leven laten zich sponsoren terwijl ze de uitdaging aangaan het parcours te overwinnen. Het volledige bedrag dat wordt opgehaald, komt ten goede aan de stichting Kanker Zien. Een stichting die zich richt op het eerder en gerichter opsporen van tumoren.

Tijdens het diner weet Richard van Zeist, deelnemer aan de eerste editie, met een persoonlijk verhaal het publiek te raken. Uit zijn persoonlijke motivatie om mee te doen blijkt niet alleen de ernst van deze van deze ziekte maar vooral ook de hoop en kracht die hij haalt uit het mee doen aan Zeven voor Leven.

Ook Iwan Spekenbrink, teammanager van Team Sunweb komt aan het woord. Hij vindt het een enorme eer om aan zo iets belangrijks een bijdrage te kunnen leveren met zijn team. Bovendien ziet hij, ook al vindt hij het een bijna te grote eer, een kleine parallel met de filosofie van team Sunweb. In het uitdagen van de huidige stand van techniek door te gaan voor het eerder op te sporen ziet hij een overeenkomst met de keep-challenging filosifie van zijn ploeg. Durven out of the box te denken.

 

Bedrijven enthousiast  

Na afloop van het diner waren de aanwezige ondernemers erg enthousiast. De impact die het evenement heeft op de deelnemers en hun omgeving maakte indruk. Bovendien werd er een duidelijk beeld geschetst van het onderzoek van het RadboudUMC waar het geld in de eerste jaren naar toe zal gaan. Nadat de gasten weer richting huis waren vertrokken verscheen er dan ook een glimlach op het gezicht van  voorzitter van Zeven voor Leven. Johan Tiesnitsch. “Ik hou een zeer positief gevoel over aan deze avond”

 

Kon u maandagavond niet aanwezig zijn maar wilt u wel graag in gesprek hoe we uw bedrijf kunnen helpen een impact te laten maken tijdens Zeven voor Leven. Dan kunt u contact opnemen met voorzitter Johan Tiesnitsch via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..