Vanaf vandaag is het mogelijk om je als team in te schrijven bij Zeven voor Leven! Bij het inschrijven kunt u kiezen uit 3 opties: Als teamcaptain, als lid van een bestaand team of als individuele deelnemer De teamcaptain maakt bij inschrijving een nieuw team aan en wordt zo de beheerder van jullie eigen teampagina. Ga samen de uitdaging aan de 2000 hoogtemeters te overwinnen en haal daarbij zo veel mogelijk geld op voor het goede doel.


Jullie teampagina
Naast dat samen een uitdaging aangaan op zichzelf natuurlijk heel gaaf is, krijg je als team bij het inschrijven een eigen teampagina. Voor de buitenwereld is dan goed zichtbaar wie of wat jullie vertegenwoordigen en met welke reden jullie als teamgenoten meedoen. Op de teampagina vinden jullie onder andere: Een teamfoto, het teamverhaal, de som van de opbrengsten van alle individuele leden en uiteraard een link naar de persoonlijke pagina's. Gaan jullie ook samen de uitdaging aan om jullie streefbedrag te halen?

Team Captain & Team leden
Wijs als team één teamcaptain aan. Hij/ Zij meldt jullie team aan door bij het kopje "Hoe wilt u zich inschrijven?" "Als teamcaptain (nieuw team aanmaken)" aan te klikken. Vervolgens vult de teamcaptain alle teamgegevens in en verschijnt na de aanmelding een individuele pagina en een teampagina. Daarna kunnen individuele leden zich bij een team voegen door bij het inschrijven "Als deelnemer binnen een bestaand team" aan te klikken. Kies vervolgens jouw team en een aanvraag wordt ingediend. Deze dient nog wel even goedgekeurd te worden door de teamcaptain ;)

Samen fietsen?
Uiteraard is samen de uitdaging aangaan het leukste dat er is. Echter snappen we ook dat er binnen een team niveau verschillen kunnen zitten. Jullie hoeven niet hetzelfde aantal rondes te fietsen. Het maakt niet uit of je 1,3 of 7 rondes fietst. Het gaat erom dat je probeert met elkaar het maximale uit het evenement te halen, ongeacht het aantal rondes dat je fietst.

Al ingeschreven en toch een team vormen?
Geen probleem, integendeel, top dat je een van de eerste was die zich heeft aangemeld. Wil je toch een team vormen? Stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met jullie teamverhaal, een foto en de namen van de teamleden. Dan zorgen wij dat jullie binnenkort als team door het leven kunnen. 

 Schrijf nu je team in!