Op zondag 26 mei 2019 vindt de 1e editie van Zeven voor Leven plaats in de gemeente Berg en Dal. Dé nieuwe fietsuitdaging met als doel geld op te halen om kanker eerder te zien. Dit evenement valt of staat met de inzet van veel enthousiaste vrijwilligers, die net als Susanne van Rooijen uit Beek-Ubbergen hun steentje bij willen dragen aan dit goede doel.

 

Kanker eerder zien

Stichting Zeven voor Leven organiseert vanaf dit jaar een nieuw fietsevenement om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker. Het doel is de ondersteuning van vroegdiagnostiek en gerichter behandelen van kanker. De eerste editie van Zeven voor Leven vindt op zondag 26 mei 2019 plaats en wordt o.a. ondersteund door Team Sunweb, bekend van Tom Dumoulin en Wilco Kelderman, Frits Barend en Nederlands Kampioen mountainbiken Jeroen van Eck uit Ooij.

 

Waarom Susanne meehelpt

Susanne van Rooijen heeft een grote passie voor sport en voor het organiseren van sportieve evenementen in het bijzonder. Ze is werkzaam bij de Gelderse Sport Federatie en wilde zich daarnaast in zetten voor het goede doel. Omdat zij veel dierbare mensen verloren heeft aan kanker en patiënten en familieleden zag strijden tegen deze ziekte, sloot zij zich aan bij Zeven voor Leven. Hierdoor kan zij zich als bestuurslid inzetten voor dit sportieve evenement én meehelpen om geld ophalen om kanker eerder te zien en op die manier heel veel mensen helpen en leed voorkomen.

 

Hoe kun jij helpen?

Alle hulp is welkom, kies een manier die bij je past:

  • als deelnemer, laat je sponsoren en ga deze enorme fietsuitdaging aan in het mooie Berg en Dal!
  • als vrijwilliger, in aanloop naar of tijdens het evenement zijn er 150 vrijwilligers nodig, verkeersregelaars, chauffeurs, verzorgers, sjouwers en bewakers, noem maar op!
  • als ondernemer, bedenk een leuke actie om extra geld op te halen, doe mee met een team vanuit je bedrijf, word partner, of ondersteun ons door de inzet van personeel!

Kijk op www.zevenvoorleven.nl voor deelname als fietser, vrijwilliger of ondernemer. Susanne of een van de andere mensen van Zeven voor Leven gaat graag met je in gesprek om te horen welke mogelijkheden er nog meer zijn om van Zeven Voor Leven een groot succes te maken.