Zeven voor Leven pakt uit tijdens 1e lustrum op 2 juni

Op 2 juni vindt de 5e editie plaats van “Zeven voor Leven”. De inschrijving is gestart. Inschrijven kan via www.zevenvoorleven.nl

“Zeven voor Leven pakt dit jaar uit”, zegt  Dion Sluijsmans, voorzitter van de stichting Zeven voor Leven. We hebben een mooi programma waar ruimte is voor zowel sportieve als recreatieve fietsers en wandelaars. Uiteraard is er de ‘Classic’, waarbij de deelnemers de uitdaging aangaan om 7x (minder mag natuurlijk ook!) het parcours van een kleine 20 kilometer door de prachtige omgeving van Berg en Dal te fietsen. Dit mag een racefiets of een mountainbike zijn, maar ook handbikes en e-bikes zijn welkom. Rijd je alle zeven rondes uit, dan overwin je meer dan 2.000 hoogtemeters. En dat gewoon in Nederland!

Meer recreatieve fietsers kunnen off-road op pad over onverharde paden en wegen. Voor gezinnen is er een relaxte familiefietstocht waar genieten centraal staat. Tevens kan er dit jaar gewandeld worden. Er zijn 2 prachtige routes uitgestippeld van 7 en 14 km.

Dit alles met als doel om geld op te halen in de strijd tegen kanker. Dit jaar steunen de fietsers en wandelaars de Stichting Kanker Zien en Stichting Tegenkracht. Stichting Kanker Zien zet zich in voor de vroege opsporing van kanker in samenwerking met het Radboud Oncologiefonds. Stichting Tegenkracht biedt sport- en bewegingsprogramma’s aan (ex) kankerpatiënten. Beide stichtingen streven er naar de gevolgen van kanker te verminderen en de kwaliteit van leven na genezing aanzienlijk te verhogen.

Ooit wel eens gedacht ”hoe kan ik mijzelf inzetten voor een goed doel en zo het leven van iemand anders draaglijker maken?”  Schrijf je dan in voor Zeven voor Leven en haal het beste uit jezelf in de strijd tegen kanker.

www.zevenvoorleven.nl/zeven-voor-leven/inschrijven/

#voorwiefietsjij #voorwiewandeljij #tegenkracht #kankerzien #kanker  #sport #bewegen #bergendal #nijmegen