Sponsoring

Zeven voor Leven is de fietsuitdaging in de Gemeente Berg en Dal, waarmee geld wordt opgehaald voor het goede doel. De 5de editie van dit evenement vindt plaats op 2 juni 2024. Deelnemers gaan de uitdaging aan om zeven keer het parcours van circa 20km en meer dan 2000 hoogtemeters af te leggen. Het doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor het eerder zien van kanker. Want: één op de drie mensen wordt geconfronteerd met deze vreselijke ziekte. Dit jaar gaan wij voor 1000 deelnemers! #Voorwiefietsjij

Goede doel
De opbrengsten van Zeven voor Leven komen deels ten goede aan Stichting Kanker Zien en deels aan andere fondsen gelinkt aan kanker.

Stichting Kanker Zien heeft als doel om initiatieven te ondersteunen die zich inzetten kanker eerder te diagnosticeren en gerichter te behandelen. Hierdoor wordt de kans op en kwaliteit van leven na genezing aanzienlijk verhoogd voor hen die door kanker worden getroffen. Het doel is om uiteindelijk vele miljoenen op te halen, zodat kanker eerder gezien en gerichter behandeld kan worden. Met een passie voor fietsen zet Zeven voor Leven zich om een verschil te maken in de strijd tegen kanker!

Sponsormogelijkheden
Wij zijn op zoek naar sponsoren/partners die willen bijdragen in de organisatie van dit
evenement. Voor onze sponsors hebben we sponsorpakketten samengesteld, elk met een bijbehorende investering. Op onderdelen is uiteraard maatwerk mogelijk. We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden. Onderstaand de sponsorpakketten voor 2024.

Nieuw deze editie is het donateurschap “Vriend van Zeven voor Leven”.

Contact

Jacco Danen (bestuurslid)
jacco@zevenvoorleven.nl
(06) 51 68 63 61

Dion Sluijsmans (voorzitter)
dion@zevenvoorleven.nl
(06) 15 51 90 50

Flyer vriend van 7vL

Sponsor/donateur Zeven voor Leven

Heb je een vraag of interesse om sponsor/donateur van Zeven voor Leven te worden? Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Laat ons weten welke optie bij je past:*
Naam*