Algemene Donatie Schrijf je in Inloggen

Programma Zeven voor Leven

Start van het evenement
De officiële start van Zeven voor Leven 2024 vindt plaats om 8.07 uur. De locatie van het evenemententerrein is Camping Nederrijkswald, Zevenheuvelenweg 47 in Berg en Dal.
Dit is tevens de start- en finish locatie van Zeven voor Leven.

Parkeren
Parkeren kan op het evenemententerrein. Parkeren kost € 3,00. Let op, dit moet contant worden afgerekend, kan niet met pin. Voor mindervaliden zijn aparte parkeerplaatsen gereserveerd.

Fietsenstalling
Op het evenemententerrein is een gratis bewaakte fietsenstalling.

Horeca
Op het evenemententerrein staat een aantal food trucks. Tegen betaling met munten kun je hier een hapje en drankje krijgen.

Contactloos betalen
Betaling van drank en food op het evenemententerrein geschiedt met munten via pin worden afgerekend. Contant afrekenen is niet mogelijk

Entertainment

Gedurende de dag is er genoeg te beleven. De hele dag wordt aan elkaar gepraat door Robert Claus en is er in de middag live muziek.

Merchandise
In de merchandise tent is van alles te koop zoals shirts, petjes, kaarsen en het speciaal gebrouwen Zeven voor Leven bier. Maar ook Zeven voor Leven strandtassen en big shoppers. Afrekenen via pin, contant afrekenen is niet mogelijk.

Zeven voor Leven Memory Ride
De Zeven voor Leven Memory Ride start om 14.30 uur.
Gezamenlijk (in grotere groepen) zal een deel van het parcours worden gefietst. Met in gedachten het mooie doel waar we ons voor hebben ingezet deze dag, met herinneringen aan/in gedachten bij al die mensen waar we afscheid van hebben moeten nemen dan wel nog elke dag geraakt worden door kanker. Alle deelnemers mogen deelnemen (niet verplicht).

Uitreiking cheque
Om 17.00 uur wordt het eindbedrag van de derde editie van Zeven voor Leven bekend gemaakt en zal de uitreiking van de cheque aan Stichting Kanker Zien plaatsvinden.

 Heb je vragen over het programma dan kun je terecht bij Fokje Zijlstra: fokje@zevenvoorleven.nl.