Hoe word ik vrijwilliger ?

Wil jij een unieke ervaring op doen bij het ‘Nederlandse broertje’ van Alpe d’HuZes in Berg en Dal; Zeven voor Leven? Meld je dan aan als vrijwilliger. Samen maken we Zeven voor Leven een succes!

Wat vragen we van jou?

 • Je bent minimaal 16 jaar oud
 • Je bent inzetbaar op 2 juni 2024 en/of in aanloop naar het evenement

Wat krijg je van ons?

 • Unieke ervaring; ontdek, ontmoet, verwonder, inspireer, lach en leer
 • Vrijwilligers maken het evenement! Omdat vrijwilligers voor ons heel belangrijk zijn, garanderen we dat er goed voor je gezorgd wordt. Dat doen we op de volgende manieren:
  • Je ontvangt een T-shirt in de stijl van het evenement;
  • Je krijgt goed te eten en te drinken tijdens het evenement;
  • We zorgen voor goede informatievoorziening;
  • We organiseren een kick-off voor alle vrijwilligers.

Allerlei leuke functies
In ons evenement kun je op allerlei terreinen en niveau’s aan het werk.  De vacatures die openstaan kun je hieronder lezen. Lees voor je inschrijft ook even de Meest gestelde vragen voor vrijwilligers.

Actieve werving van sponsoren is cruciaal voor het bestaan van het evenement. Wij zoeken vrijwilligers die actief bedrijven willen benaderen voor deze mooie fietsuitdaging.

Zonder deelnemers geen Zeven voor Leven!

Wij zoeken vrijwilligers die actief deelnemers en bedrijventeams gaan werven.

Vanuit het Media & Communicatieteam wordt gezorgd voor een goede informatievoorziening naar alle betrokken doelgroepen bij het evenement. Je bent bezig met het schrijven en/of verzamelen van interessante content ten aanzien van het evenement en het up-to-date houden van onlinekanalen zoals de website, app en social media. Eventueel het vertalen van nieuwsartikelen en andere berichten voor diverse doelgroepen. Ook kan je binnen deze functie als fotograaf de mooiste momenten van het evenement op beeld vastleggen.

Wij zoeken mensen die zorgen voor de opbouw en het afbreken van A tot Z met betrekking tot het hele evenement. Daarnaast zorg je ervoor dat alle teams voorzien zijn van alle benodigde materialen op de door hen aangegeven plekken.

Op het evenemententerrein maken vele handen licht werk.

Denk aan balie aanmelden deelnemers, muntenverkoop, bemannen verzorgingspost op het terrein, bemannen stempelpost en het uitreiken van de medaille aan de deelnemers.

Maar ook side events zijn een belangrijk onderdeel. Alle ideeën zijn van harte welkom!

In het team Parcours vinden we alle taken rond om het  Zeven voor Leven parcours. Van uitpijlen van de route, wegafzetten voor de veiligheid voor fietsers en het overige verkeer tot het plaatsen van borden en hekken.

Een belangrijke functie is verkeersregelaar. Als verkeersregelaar moet je in het bezit zijn van een (event)verkeers-regelaarscertificaat of bereid zijn om deze cursus online te halen (+/- 1 uur).

Meld je nu aan

Lijkt het je leuk om je samen met een enthousiast team in te zetten voor onderzoek tegen kanker? Meld je nu aan als vrijwilliger via onderstaande button. Mocht je graag toch nog eerst wat meer informatie willen, neem dan gerust contact op met Fokje Zijlstra door een mail te sturen naar fokje@zevenvoorleven.nl.