Geldbesteding

Wat gebeurt er met je inschrijfgeld en donatiegeld?

Als organisatie streeft Zeven voor Leven naar volledige transparantie. Daarom maken we onderscheid tussen twee verschillende geldstromen: het inschrijfgeld en de opbrengsten uit donatiegeld.

Inschrijfgeld

Om het gehele evenement te bekostigen betalen alle deelnemers inschrijfgeld. Dit inschrijfgeld wordt, samen met de bijdragen van onze (hoofd)sponsors, gebruikt om het evenement te organiseren. Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat alle door de deelnemers binnengehaalde donaties volledig ten goede komen aan het goede doel!

Opbrengsten uit donatiegeld

Tijdens het wielerevenement Zeven voor Leven, in Berg en Dal op 2 juni 2024, ga je als  sportieveling de uitdaging aan om al fietsend en wandelend geld in te zamelen voor het goede doel. Dit doe je door familieleden, vrienden, kennissen en/of collega’s je via je persoonlijke pagina een bedrag te laten doneren of bv sponseren per ronde. Deze pagina kun je personaliseren zoals je wilt en hier kun je kenbaar maken waarom je de uitdaging aangaat.

Het geld dat je ophaalt als deelnemer komt dit jaar terecht bij Stichting Kanker Zien en Stichting Tegenkracht.


Zeven voor Leven en Stichting Kanker Zien zijn beide een ANBI stichting. Giften aan deze stichtingen zijn voor de donateur daarmee fiscaal aftrekbaar. Wilt u dit goede doel ondersteunen met een gift, dan komen wij graag met u in contact!