Mooie lustrum Clinic Klimmen en Dalen

Vanochtend om 9.45 uur stonden de enthousiaste deelnemers aan de start voor de Clinic klimmen en dalen. Na eerst een lekker kopje koffie /thee gescoord te hebben en een welkomstwoord van het bestuur, was het woord aan Maud. Zij vertelde op haar enthousiaste manier hoe de 2 uur durende Clinic invulling zou krijgen.

Mooie bijkomstigheid naast het mooie weer was de bijdrage van Omroep Gelderland die met een verslaggever aanwezig was om foto’s te maken en interviews af te nemen. De uitzending is zondagavond te zien op Omroep Gelderland.

En dus gingen we iets over 10.00uur op pad.  Voor sommigen was het klimmen en dalen nieuw en werden de tips en tricks met open armen ontvangen. Na een rondje Groesbeek fietsen we via de Zevenheuvelenweg terug omhoog waarna er op de Derdebaan een aantal keren gedaald en geklommen werd.

De route Zeven voor Leven werd exact gevolgd dus klommen we via de Holdeurn omhoog weer richting Berg en Dal. Om voor het pittigste stukje van het rondje Zeven voor Leven ( van der Veurweg en Oude Holleweg) nog even wat energie te scoren vonden de heerlijke koeken op de top van de Holdeurn een welkome verrassing.

Ter afsluiting werd er nog een groepsfoto gemaakt bij de banners in het weiland bij Nederrijkswald.

Dank aan Camping Nederrijkswald voor de ontvangst met koffie en thee, Maud Adriaansen voor de training, Sanne Adriaansen voor de foto’s en de morele ondersteuning en Jan Sommerdijk voor de bijdrage vanuit Omroep Gelderland.

De foto’s zijn terug te zien op onze Flickr Pro Pagina van Zeven voor Leven via onderstaande link:

https://www.flickr.com/photos/194547117@N02/albums/72177720316689485