Laatste Deelnemersinfo

Beste deelnemers,

Ons bereikt het bericht dat niet iedereen de laatste nieuwsbrief heeft ontvangen. Onderstaand de laatste versie met belangrijke zaken mbt a.s. zondag.

Nog 7 dagen en dan gaan jullie een fantastische dag beleven. Wij als bestuur hebben er enorm veel zin in en staan klaar om jullie te verwelkomen op het prachtige evenemententerrein Nederrijkswald aan de Zevenheuvelenweg 47 in Berg en Dal.

De donatieteller schiet omhoog, jullie zijn echt toppers. Probeer de laatste week nog een finale eindsprint in te zetten naar 28 mei.

Onderstaand even wat laatste zaken om de puntjes op de i te zetten:

Aankomst/inschrijven/deelnemen

– Parkeren kun je op het weiland naast het evenemententerrein. Let op: de kosten zijn € 3,- en moeten contant betaald worden.

– Bij aankomst graag melden bij de inschrijfbalie zodat we je kunnen afvinken als deelnemer. Je krijgt dan ook je deelnemerspakket en (indien bijbesteld) je Zeven voor Leven wielershirt.

– In je deelnemerspakket zit naast je stuurbordje (met noodnummer) en diverse gesponsorde producten ook een stempelkaart. TIP: laat hem elke ronde als je door start/finish komt afstempelen en probeer komende week je nog te laten sponsoren per rondje.

Het stuurbordje graag goed zichtbaar op je fiets monteren zodat de fotografen langs het parcours duidelijk kunnen zien dat je deelnemer bent aan Zeven voor Leven.

Naast een koffiebon voor de foodtruck op het evenemententerrein zit er in je deelnemerspakket ook een korting bon voor Eten en Drinken in Groesbeek (t.p.v. de verzorgingspost). Zij bieden koffie met appelgebak en slagroom aan voor € 6,-.

– De officiële start is om 8.07uur. Uiteraard kun je ook later starten. Om 16.00 uur sluit de verzorgingspost in Groesbeek. Finishen kan tot 17.00 uur. Dan wordt ook het eindbedrag bekend gemaakt.

– Om 14.30uur zal de “Memory Ride” gereden worden in een rustig tempo met als doel je dierbaren in gedachten mee te nemen in een (ingekort) rondje Zeven voor Leven.

– De route is volledig uitgepijld. Wie wil kan de bijgevoegde gpx downloaden en op zijn/haar fietscomputer zetten.

– De route is niet afgesloten. Dus houd je aan de verkeersregels. Op een beperkt aantal plekken staan verkeersregelaars. Volg hun aanwijzingen op.

– Veiligheid voor alles: Het dragen van een fietshelm is verplicht ook al neem je deel op de elektrische fiets. Zonder helm wordt je van deelname uitgesloten.

– Zonnebrand: Zover het er nu naar uitziet wordt het een warme dag met temperaturen rond de 23 graden. Zorg voor voldoende bescherming.

– Langs het hele parcours staan fotografen om jullie prachtig op beeld vast te leggen. In de week na het evenement komen alle foto’s op onze Flickr pagina.
https://www.flickr.com/photos/194547117@N02/albums

 

Food/drinks/side events

– Op het evenemententerrein zijn diverse foodtrucks aanwezig, een koffiebar en een ijsco kar. Bij de inschrijfbalie kun je munten halen waarmee je de versnaperingen kunt afrekenen. De munten kunnen alleen met PIN worden betaald, er is geen cash aanwezig.

– In de circustent op het evenemententerrein staan kraampjes waar duurzame fietskleding door REEZ wordt verkocht maar ook 2 kraampjes met kettingkaarsjes (www.kettingkaarsjes.nl ) en beschermengeltjes/snoeppotjes (www.broerenzusinactie.nl ). De laatste 2 kraampjes staan voor hun eigen goede doel, gerelateerd aan het Radboud Oncologie Fonds. Ook het Radboud Onclogiefonds is aanwezig. Neem gerust een kijkje.

– ROC Nijmegen organiseert een wandeltocht van ruim 7 km als side event deels over het parcours van de fietsers. Inschrijven voor deze wandeltocht kost  € 7,-. Je kunt op het evenemententerrein inschrijven en van start gaan. Neem dus gezellig familie en vrienden mee, ze kunnen je supporten en als afleiding van de dag een prachtige wandeling maken waarbij alle opbrengsten naar Zeven voor Leven gaan.

– Last but not least. Geen evenement zonder vrijwilligers, ook Zeven voor Leven heeft ze nodig. Dus mocht je bv op de camping staan in de buurt en wil je een helpende hand toesteken bij de opbouw op 27 mei, de afbouw op 28 mei of tijdens het evenement, meld je dan aan via:  https://zevenvoorleven.nl/vrijwilligers/hoe-word-ik-vrijwilliger/

Mocht je nog vragen hebben, zet het op de mail naar info@7vl.nl. En op de dag zijn wij als bestuur te herkennen aan de lichtblauwe polo’s. Kom gerust naar ons toe als je vragen hebt.

Succes met de laatste trainingsrondjes, veiligheid voor alles en tot 28 mei.

Namens Bestuur Zeven voor Leven,

Dion, Erik, Fokje, Susanne en Jacco