Sander Koppen de Neve

1696
Opgehaald
1500
Doel
114% Gedoneerd
41
Sponsoren

Deelnemer:

Mijn verhaal

7voorleven bij ons in Berg en Dal!! Ik was meteen enthousiast maar toen ik zag dat het een sponsortocht was voor stichting Kanker Zien, werd ik nog gemotiveerder om mee te doen. Zeker omdat we eind vorig jaar veel te vroeg afscheid hebben moeten nemen van een dierbare na een oneerlijke strijd tegen deze ziekte. Het machteloze gevoel dat ik ervaarde vanaf de zijlijn wil ik graag omzetten in een bijdrage aan onderzoek om deze ziekte uit de wereld te helpen.

Steun mij!

Bent u geraakt door het verhaal? En wilt u deze deelnemer steunen met een donatie? Alle opbrengsten gaan voor de volle 100% naar Stichting Kanker Zien. Namens Zeven voor Leven en deze deelnemer; Hartelijk bedankt!

LET OP: Wegens de vele donaties kan het zijn dat er vertraging is en uw donatie later op de site verschijnt. Is uw donatie na 1 dag nog niet zichtbaar? Neem dan A.U.B. contact met ons op.

Uw gegevens

Sander Koppen de Neve

Donatie informatieiDEAL Mollie

Anonymous
Goed initiatief en veel succes
Annemargriet Scheerder
Ha die Sander,
Grappig om je in dit lijstje te zien staan. Ik heb net al aan mijn collega gedoneerd, die zat nog niet op de 100% dus had het harder nodig:-)

Zet hem op!!!
Groet, Annemargriet

Inger
Succes!!
Heel veel succes!
Wouter
Go!

Schrijf een bericht aan deze deelnemer!

10000 Tekens over