Roel wolf

835
Opgehaald
1000
Doel
84% Gedoneerd
30
Sponsoren

Deelnemer:

Mijn verhaal

Waarom je mij moet sponsoren? De opbrengsten van je sponsoring komen 100% ten goede aan Stichting Kanker Zien. Deze stichting heeft als doel om initiatieven te ondersteunen die zich inzetten kanker eerder te diagnosticeren en gerichter te behandelen. Het opgehaalde bedrag gaat naar het Oncologiefonds van het Radboud Universitair Medisch Centrum.

Steun mij!

Bent u geraakt door het verhaal? En wilt u deze deelnemer steunen met een donatie? Alle opbrengsten gaan voor de volle 100% naar Stichting Kanker Zien. Namens Zeven voor Leven en deze deelnemer; Hartelijk bedankt!

LET OP: Wegens de vele donaties kan het zijn dat er vertraging is en uw donatie later op de site verschijnt. Is uw donatie na 1 dag nog niet zichtbaar? Neem dan A.U.B. contact met ons op.

Uw gegevens

Roel wolf

Donatie informatie



iDEAL Mollie

Dirk
Een 8 klapper!!
Hey Roel, 8x de ronde gefietst! Top! Waarvan ik jou 5x heb mogen vergezellen. Heerlijke verhalen over de streek gehoord, gewoon even onder het fietsen...? Ik zie je nog wel eens! Groet, Dirk van de Ven uit Someren.
Roel
Jij ook bedankt!!
Ha Dirk, ik zie nu je reactie pas. Leuk!! Jij ook bedankt en kudo voor de 7 rondjes. Sorry van het pannenkoeken verhaal.. De tijd vloog voorbij zo samen. Hoop je volgend jaar weer te zien!! Groetjes Roel.
Harrie
Suc6 Roel
Leuke uitdaging mooi parcours, top dat je deze sportieve uitdaging aangaat voor het goede doel.

Schrijf een bericht aan deze deelnemer!

10000 Tekens over