Tim de Vries

135
Opgehaald
1000
Doel
14% Gedoneerd
6
Sponsoren

Deelnemer:

Mijn verhaal

Met verschillende familieleden heb ik inmiddels onaangenaam kennis gemaakt met de vreselijke ziekte kanker. Recent is mijn moeder gelukkig nog genezen. Zeven voor leven geeft mij de kans om geld op te halen voor verder onderzoek en hun unieke methode een hart onder de riem te steken. Daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen

Steun mij!

Bent u geraakt door het verhaal? En wilt u deze deelnemer steunen met een donatie? Alle opbrengsten gaan voor de volle 100% naar Stichting Kanker Zien. Namens Zeven voor Leven en deze deelnemer; Hartelijk bedankt!

LET OP: Wegens de vele donaties kan het zijn dat er vertraging is en uw donatie later op de site verschijnt. Is uw donatie na 1 dag nog niet zichtbaar? Neem dan A.U.B. contact met ons op.

Uw gegevens

Tim de Vries

Donatie informatieiDEAL Mollie

Marco
Topper zet hem op
Hey Tim,
Bij deze ook vanuit mijn kant een donatie. We gaan knallen en die nare ziekte uit ons leven verbannen. Jou moeder heeft gelukkig de strijd gewonnen. Mijn vader helaas niet. Deze donatie is voor mijn vader en iedereen die we daarmee kunnen helpen in de toekomst! Zet hem op en knal 26 mei omhoog. 7x!
Groetjes,
Marco

Schrijf een bericht aan deze deelnemer!

10000 Tekens over