Eric Lormans

687
Opgehaald
462
Doel
149% Gedoneerd
25
Sponsoren

Deelnemer:

Mijn verhaal

Steun mij en doneer voor Kanker Zien. Als midden-vijftiger zie ik om mij heen steeds vaker familie, vrienden, kennissen en collega’s, getroffen worden door kanker. Deze sluipschutter kiest zijn slachtoffers zonder dat deze het merken. Een half jaar geleden is ook mijn partner geraakt. Het vervolg traject met de nodige onderzoeken, scans, operatie en alsnog chemo therapie is lichamelijk en emotioneel een zware belasting. Iedereen kan het slachtoffer worden. Daarom is het opsporen van deze sluipschutter belangrijk voordat hij zijn slachtoffers maakt. Het initiatief ‘7EVEN VOOR LEVEN’ en het achterliggende onderzoek, Kanker Zien (om kanker in een vroeg stadium te ontdekken), sprak mij erg aan. Steun dit initiatief door een donatie waarbij ik vanuit mijn hobby en sport dit doel kan steunen. (Via onderstaande link) Mijn doel is, het maximaal aantal van 7 ronden te fietsen namens mijn partner, getroffen familieleden, vrienden, collega’s en alle anderen die de strijd aangaan. (Angelique, Rosaliek, Ilona, Mark, Jos, Rudi, Martien, Karel, Rob, Lei, Guido en Nick sterkte in de strijd) OPGEVEN IS GEEN OPTIE

Steun mij!

Bent u geraakt door het verhaal? En wilt u deze deelnemer steunen met een donatie? Alle opbrengsten gaan voor de volle 100% naar Stichting Kanker Zien. Namens Zeven voor Leven en deze deelnemer; Hartelijk bedankt!

LET OP: Wegens de vele donaties kan het zijn dat er vertraging is en uw donatie later op de site verschijnt. Is uw donatie na 1 dag nog niet zichtbaar? Neem dan A.U.B. contact met ons op.

Uw gegevens

Eric Lormans

Donatie informatieiDEAL Mollie

Rosaliek
Wat gaaf dat je dat doet!!
Hoi Eric, ik lees nu pas welke uitdaging je zondag aangaat en vind dat een geweldig initiatief!!
Ik vind dat supergaaf en wens je hwel veel succes!!?

johan en lilibeth rapati
Samen gaan we ervoor
Angelique en Eric heel veel succes
Pascal, Marlo, Myrthe en Twan
Zet hem op en heel veel succes, beide.
Eric lormans
Hoi Eric heel veel succes.
Gr jo en lizy

Schrijf een bericht aan deze deelnemer!

10000 Tekens over