Suzanne Broekhuizen

2686
Opgehaald
2777
Doel
97% Gedoneerd
71
Sponsoren

Deelnemer:

Mijn verhaal

De afgelopen weken zijn voor onze familie en ons familiebedrijf heel heftig geweest; alsof we de hoofdrolspelers van een slechte film waren (& nog steeds zijn overigens). Mijn vader blijkt een zeer agressieve vorm van prostaatkanker te hebben met verschillende uitzaaiingen. Ik ben er kapot van; dé man die mij gemaakt heeft tot wie ik nu ben. Een slecht begin van 2019 dus. De heer Cees Huijing en professor Jelle Barentsz hebben zich beiden meteen voor mijn vader, en dus ook ons, ingezet. Kijkend wat de mogelijkheden nog zijn om mijn vaders leven te verlengen. Als naaste familielid voel ik me erg machteloos. Ik wil wat doen! Ik wil me ook graag inzetten; om deze reden doe ik mee aan Zeven voor Leven, zodat we deze ziekte kunnen aangaan. Samen staan we sterk! Ik ga tijdens deze fietsuitdaging mijn best doen om zoveel mogelijk rondes te fietsen. Mijn doel is natuurlijk alle 7. Wie weet :) Ik ben in ieder geval hard aan het trainen om de legendarische Zevenheuvelenweg 7x te beklimmen! Steun mij, mijn vader en het onderzoek naar deze verschrikkelijke ziekte. Dank je wel! Liefs Suz

Steun mij!

Bent u geraakt door het verhaal? En wilt u deze deelnemer steunen met een donatie? Alle opbrengsten gaan voor de volle 100% naar Stichting Kanker Zien. Namens Zeven voor Leven en deze deelnemer; Hartelijk bedankt!

LET OP: Wegens de vele donaties kan het zijn dat er vertraging is en uw donatie later op de site verschijnt. Is uw donatie na 1 dag nog niet zichtbaar? Neem dan A.U.B. contact met ons op.

Uw gegevens

Suzanne Broekhuizen

Donatie informatieiDEAL Mollie

Suz
Kanjer!
Lieverd, ga ervoor. We duimen, dat ze alle 7 door jou gereden gaan worden. Fleur duimt dubbel!!!!
Giulia
Sterkte en succes!
Getver Suz, wat naar! Sterkte en veel succes!
Lettie
Succes
Succes lieve Suz.
Super dat je dit doet! Het gaat je gewoon lukken :)

Daan en Anna
Aan mama
Succes mama!

Schrijf een bericht aan deze deelnemer!

10000 Tekens over