Ton van der Valk

797
Opgehaald
500
Doel
160% Gedoneerd
23
Sponsoren

Deelnemer:

Mijn verhaal

De afgelopen jaren heb ik in mijn familiekring, vriendenkring en onder mijn collega's een aantal malen dierbaren verloren als gevolg van deze verschrikkelijke ziekte. Iedere keer zie je je dierbaren ten onder gaan aan een strijd die zij niet kunnen winnen omdat uitzaaiingen al een dodelijke uitwerking op het lichaam hebben gehad. Maar wij kunnen wel de strijd aangaan om deze verschrikkelijke ziekte te overwinnen door geld in te zamelen voor onderzoek. Onderzoek dat nodig is om in een vroegtijdig stadium deze ziekte te lokaliseren waardoor de kans op genezing toeneemt. Ik wil graag een steentje bijdragen aan deze strijd door middel van geld in te zamelen voor onderzoek naar vroegtijdige signalering van deze afschuwelijke ziekte. Ik hoop dan ook dat veel mensen mij willen steunen met een donatie voor dit onderzoek.

Steun mij!

Bent u geraakt door het verhaal? En wilt u deze deelnemer steunen met een donatie? Alle opbrengsten gaan voor de volle 100% naar Stichting Kanker Zien. Namens Zeven voor Leven en deze deelnemer; Hartelijk bedankt!

LET OP: Wegens de vele donaties kan het zijn dat er vertraging is en uw donatie later op de site verschijnt. Is uw donatie na 1 dag nog niet zichtbaar? Neem dan A.U.B. contact met ons op.

Uw gegevens

Ton van der Valk

Donatie informatieiDEAL Mollie

Marcel Brouwer
Ik kijk err naar uit
Hallo Ton,
Ik kijk er naar uit om die kilometers samen met jou en Albert de maken op zondag 26 Mei.
En de avond voor af moet het een biertje zijn of een rood wijntje.?
Tot de 25 mei
Groeten aan Dorethe

Olaf Flippo
Een lange reis stap voor stap / trap voor trap ...
Mooi initiatief Ton! Deze ziekte bestrijden we al decennia lang, wereldwijd, met heel veel mensen, inzet en kapitaal. Maar helaas zijn we er inderdaad nog lang niet; meer onderzoek is nog altijd nodig. Lichtpuntje is wel dat we intussen veel vooruitgang hebben geboekt, dus dat geeft hoop voor de toekomst!
Ik ondersteun je initiatief graag, en wens je een mooie en succesvolle tocht toe, qua resultaat, fysieke conditie, voldoening en emotie!

Leonie
Topper Ton!
Zet hem op!
Jeanette
TOPPER
Geweldig Ton. Heel veel succes en geniet ook van je rit!!
ZETTUMOP TON

Ton Beckers
Ton de fiets gigant
Hoi Ton wat goed dat je je ook voor dit doel inzet, de diabetes collecte en nu ook voor onderzoek naar het eerder ontdekken van kanker. Natuurlijk steunen we jou, we weten zeker dat jij dit kunt! Dank je wel alvast en heel veel succes met de 777!
Dorothe
Fietsen tussen Bergen en Dalen
Lieve Ton,
Je bent een topper omdat je je inzet voor een goed doel. Wees blij met je goede gezondheid en wees gelukkig met alle momenten waarop je op de fiets aan het afzien bent. Je kan nog steeds fietsen tussen bergen en dalen: iets wat je zo graag doet. Heel veel succes op deze mooie dag!
Kus, Dorothe

Schrijf een bericht aan deze deelnemer!

10000 Tekens over