Richard Huisman

604
Opgehaald
539
Doel
113% Gedoneerd
25
Sponsoren

Deelnemer:

Mijn verhaal

Kanker is een ziekte die veel mensen, gezinnen en families treft. In Nederland krijgt 1 op de 3 mensen een vorm van kanker. Hoe eerder kanker gediagnosticeerd kan worden, hoe beter en doelgerichter de behandeling zal zijn. Niet alleen vergroot dat de overlevingskans, ook de kwaliteit van leven na behandeling zal verbeteren. Ik draag graag een steentje bij aan het vroegtijdig kunnen opsporen en gericht kunnen behandelen van deze ziekte. Samen met verschillende collega's van de gemeente Oss ga ik daarom geld bij elkaar fietsen voor Stichting Kanker Zien. Wil je me helpen het streefbedrag bij elkaar te krijgen? Alvast bedankt!

Steun mij!

Bent u geraakt door het verhaal? En wilt u deze deelnemer steunen met een donatie? Alle opbrengsten gaan voor de volle 100% naar Stichting Kanker Zien. Namens Zeven voor Leven en deze deelnemer; Hartelijk bedankt!

LET OP: Wegens de vele donaties kan het zijn dat er vertraging is en uw donatie later op de site verschijnt. Is uw donatie na 1 dag nog niet zichtbaar? Neem dan A.U.B. contact met ons op.

Uw gegevens

Richard Huisman

Donatie informatieiDEAL Mollie

Margot
Succes!!!!
Heel veel succes!!
Jezus

Ingrid
Goed bezig Richard! Succes!
Groetjes Ingrid Rozie

Schrijf een bericht aan deze deelnemer!

10000 Tekens over