MRI Centrum Nederland


Opgehaald

Doel
Totaalopbrengt van alle deelnemers binnen dit team

Team omschrijving

Iris van de Gevel

300
Opgehaald
250
Doel

Aimee Poncin

509
Opgehaald
250
Doel

Jetse Salverda

448
Opgehaald
250
Doel

Berdiene van Spijk

377
Opgehaald
250
Doel

Marja Cordes

326
Opgehaald
250
Doel

Lenie de Kock

1082
Opgehaald
250
Doel

MRI Centrum Nederland (Che Hsin Falkenstrom)

1197
Opgehaald
770
Doel
156% Gedoneerd
20
Sponsoren

Deelnemer:

Mijn verhaal

Kanker is in de nabije toekomst de belangrijkste oorzaak van vroegtijdig overlijden. Naast het behandelen wordt het vroeg opsporen van kanker steeds belangrijker. Immers vele kankers zijn inmiddels in een vroeg stadium steeds beter behandelbaar. Dit klinkt allemaal heel logisch, maar toch is onze gezondheidszorg en regelgeving nog steeds sterk gericht op het behandelen van ziektes en nog onvoldoende op het voorkomen, respectievelijk vroeg signaleren van ernstige ziektes. Zeven voor Leven zal een bijdrage leveren aan bewustwording dat vroegtijdig opsporen van ernstige ziektes een belangrijke plek in de zorg verdient. Niet alleen als professional geloof ik hierin, maar ook als mens, mede gedreven door mijn persoonlijke ervaring die ik recent met kanker achter de rug heb. Mensen hebben recht op én goede zorg én goede voorzorg! Vandaar dat ik dit initiatief graag ondersteun en een bijdrage hieraan wil leveren. En uiteraard kijk ik uit naar een inspannende en plezierige dag met ons team.

Steun mij!

Bent u geraakt door het verhaal? En wilt u deze deelnemer steunen met een donatie? Alle opbrengsten gaan voor de volle 100% naar Stichting Kanker Zien. Namens Zeven voor Leven en deze deelnemer; Hartelijk bedankt!

LET OP: Wegens de vele donaties kan het zijn dat er vertraging is en uw donatie later op de site verschijnt. Is uw donatie na 1 dag nog niet zichtbaar? Neem dan A.U.B. contact met ons op.

Uw gegevens

MRI Centrum Nederland (Che Hsin Falkenstrom)

Donatie informatieiDEAL Mollie

Schrijf een bericht aan deze deelnemer!

10000 Tekens over