Vrijwilligers

Mocht je niet zo handig zijn met de computer aanmelden als vrijwilliger kan ook door te bellen naar 06-28559505 of te mailen naar susanne@7vl.nl.

We verzorgen zelf het vrijwilligersmanagement voor Zeven voor Leven. Dat betekent dat wij je gegevens beheren. Door akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden en de Privacyverklaring bij je inschrijving als vrijwilliger geef je stichting Zeven voor Leven de toestemming je gegevens te gebruiken voor communicatie rondom het evenement. Je gegevens worden gebruikt om zo doelmatig als mogelijk je in te roosteren op de door jou gewenste taakgebied.

De stichting Zeven voor Leven is niet verantwoordelijk voor het zoekraken van jouw persoonlijke eigendommen en andere waardevolle spullen. Stichting Zeven voor Leven heeft een evenementenverzekering afgesloten en vanuit de gemeente waar je woont ben je als vrijwilliger tevens verzekerd. Wij doen er alles aan om te zorgen voor een veilige werkomgeving, maar belangrijk om zelf ook goed op te letten of alles veilig kan verlopen. Stichting Zeven voor Leven kan aansprakelijk zijn (excl. eigen risico) voor ongevallen tijdens het evenement. Dit is geheel afhankelijk van de situatie van het specifieke geval. Bij bepaalde weersomstandigheden horen maatregelen getroffen te worden om de veiligheid te waarborgen voor iedereen die aanwezig is.

Op de dag van het event (of een dag eerder) ontvang een t-shirt. Tijdens het evenement draag je voor de herkenbaarheid het shirt welke je gekregen hebt. Na afloop mag je het shirt houden.

We communiceren op voorhand het rooster per mail.

We zijn de mogelijkheden aan het inventariseren. Je kan ook alvast kijken op onze website onder het kopje route-overnachten.

Alle informatie over waar je je moet melden, je fiets of auto kunt parkeren staat in de meldbrief en/of wordt verteld tijdens de informatiebijeenkomst en/of staat vermeld op de website onder het kopje ‘vrijwilligers’.

Geef bij je inschrijving aan met wie je samen ingedeeld wilt worden en tijdens de informatiebijeenkomst kun je dit tevens met ons bespreken. Wij kunnen van te voren geen beloftes doen, want de uiteindelijke indeling is ook afhankelijk van het aantal vrijwilligers dat zich aanmeldt en welke functies er beschikbaar zijn.

Dat is afhankelijk van de dienst en locatie waar je ingedeeld wordt. Geef bij aanmelden je voorkeuren aan, dan proberen we daar natuurlijk rekening mee te houden.

De lunchpakketten worden zo algemeen mogelijk samengesteld. Wij proberen wel rekening te houden met dieetwensen. Geef bij aanmelden je voorkeuren op. Onze ervaring leert dat onderling ruilen van broodjes of andere versnaperingen uit het pakket ook een oplossing kan zijn.

In de briefing die je van ons ontvangt staat vermeld waar je je af kunt melden.

Je ontvangt geen financiële vergoeding voor je inzet, ook reis- en verblijfkosten worden niet vergoed. Je krijgt wel kleding en een lunchpakket. En een unieke mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan een uniek en maatschappelijk gedragen evenement. Indien gewenst kunnen wij een getuigschrift voor jouw inzet opstellen.