Deelnemer:

Mijn verhaal

Elke dag krijgt er wel iemand dat onheilspellende telefoontje of bericht waardoor zijn of haar leven op zijn kop staat! En wie wil er nu niet dat dit stopt! Daarom ga ik hiervoor een mooi bedrag bij elkaar zien te fietsen! Niet in het buitenland maar vlakbij en wel de "Zeven voor Leven". Vanwege dit goede doel én het on-Nederlands steile parcours wordt Zeven voor Leven ook wel het Nederlandse broertje van Alpe d’Huzes genoemd. Bent u ook van mening dat vroegtijdige signalering van kanker de kans op genezing en langer leven vergroot, steun mij dan door sponsoring voor Stichting Kanker Zien. Doodgaan met kanker oké , doodgaan aan kanker No Way! Steunt u dit goede doel ook??

Steun mij!

Bent u geraakt door het verhaal? En wilt u deze deelnemer steunen met een donatie? Alle opbrengsten gaan voor de volle 100% naar Stichting Kanker Zien. Namens Zeven voor Leven en deze deelnemer; Hartelijk bedankt!

LET OP: Wegens de vele donaties kan het zijn dat er vertraging is en uw donatie later op de site verschijnt. Is uw donatie na 1 dag nog niet zichtbaar? Neem dan A.U.B. contact met ons op.

Uw gegevens

Wil Derksen

Donatie informatieiDEAL Mollie