Deelnemer:

Mijn verhaal

Ik doe mee omdat ik rondom mijn gezin allerlei vormen van kanker heb meegemaakt en we zelf met onze kinderen en vriendin een verhoogd risico hebben ivm de ziekte van recklinghausen, redenen genoeg om me in te spannen voor een goed doel. En wat is 7 euro nu op een mensen leven.....nix toch? en mijn doel van 777,77 euro is binnen 2 weken behaald, en daarom verdubbel ik mijn doel naar 1554 euro want dat maakt nog een groter verschil in de dag van morgen, dus steun !!!!!!!!, Oeps, het ging nog sneller en daarom maak ik er nu maar 1777 euro van. (want het is de eerste editie, dus 1 en 7 rondjes= 1777.

Steun mij!

Bent u geraakt door het verhaal? En wilt u deze deelnemer steunen met een donatie? Alle opbrengsten gaan voor de volle 100% naar Stichting Kanker Zien. Namens Zeven voor Leven en deze deelnemer; Hartelijk bedankt!

LET OP: Wegens de vele donaties kan het zijn dat er vertraging is en uw donatie later op de site verschijnt. Is uw donatie na 1 dag nog niet zichtbaar? Neem dan A.U.B. contact met ons op.

Uw gegevens

Ton Kuijpers

Donatie informatieiDEAL Mollie