Deelnemer:

Mijn verhaal

Mijn motivatie om deel te nemen aan zeven voor leven is het feit dat er in mijn directe omgeving veel te veel vooral ook jonge slachtoffers vallen door deze verschrikkelijke ziekte.Ook heb ik zelf helaas mijn vader ook veel te vroeg moeten missen door deze ziekte!Op verzoek heb ik mee gefietst met de proloog die 12 oktober in Berg en Dal werd gehouden. De verhalen die die middag werden gepresenteerd grepen mij zodanig aan, dat ik graag ook een steentje bij wilde dragen om meer en beter onderzoek te kunnen verrichten, om deze ziekte in een vroeg stadium te kunnen ontdekken en vervolgens aan te kunnen vallen. Daarom heb ik er niet lang over na hoeven denken en me gelijk aangemeld, want zonder geld voor onderzoek krijgen we het van deze ziekte niet gewonnen. Daarom wil ik jullie dan ook allemaal vragen om te geld doneren voor dit geweldige initiatief.

Steun mij!

Bent u geraakt door het verhaal? En wilt u deze deelnemer steunen met een donatie? Alle opbrengsten gaan voor de volle 100% naar Stichting Kanker Zien. Namens Zeven voor Leven en deze deelnemer; Hartelijk bedankt!

LET OP: Wegens de vele donaties kan het zijn dat er vertraging is en uw donatie later op de site verschijnt. Is uw donatie na 1 dag nog niet zichtbaar? Neem dan A.U.B. contact met ons op.

Uw gegevens

Then Verhoeven

Donatie informatieiDEAL Mollie