Deelnemer:

Mijn verhaal

Tegenwoordig wordt vrijwel iedereen op een of andere manier geconfronteerd met kanker. Word je er zelf niet door getroffen, dan wel iemand in je (nabije) omgeving. Ik vind dat verschrikkelijk, maar het (b)lijkt helaas ook onvermijdelijk...
Dat het voor zoveel mensen het einde betekent van hun (gezonde) leven, is wat mij betreft echt onacceptabel!

Daarom doe ik op zondag 26 mei mee aan Zeven voor Leven, met als doel om het maximale aantal van 7 rondes te fietsen van 20km door Berg en Dal (letterlijk en figuurlijk: 140km en 2000+ hoogtemeters in totaal) en het streven om 77 Euro per ronde (539 Euro in totaal) in te zamelen voor Stichting Kanker Zien.

Stichting Kanker Zien ondersteunt initiatieven die zich inzetten kanker eerder te diagnosticeren en gerichter te behandelen. Hierdoor wordt de kans op en kwaliteit van leven na genezing aanzienlijk verhoogd, voor iedereen die door kanker wordt getroffen. Iets waar ik mij met liefde voor in het zweet ga werken!

Steun mij en daarmee (veel belangrijker!) dit goede doel, met een donatie: groot of klein, elke Euro telt! BEDANKT!!

Steun mij!

Bent u geraakt door het verhaal? En wilt u deze deelnemer steunen met een donatie? Alle opbrengsten gaan voor de volle 100% naar Stichting Kanker Zien. Namens Zeven voor Leven en deze deelnemer; Hartelijk bedankt!

LET OP: Wegens de vele donaties kan het zijn dat er vertraging is en uw donatie later op de site verschijnt. Is uw donatie na 1 dag nog niet zichtbaar? Neem dan A.U.B. contact met ons op.

Uw gegevens

Jasper van Houten

Donatie informatieiDEAL Mollie