Deelnemer:

Mijn verhaal

Kanker. Ondanks alle positieve ontwikkelingen in onderzoek blijft het een vreselijke ziekte. Ik vind het daarom erg belangrijk dat er continu onderzoek naar kanker gevoerd wordt om deze rotziekte onder “controle” te krijgen. Tijdens de wieleruitdaging “Zeven voor Leven” wordt geld opgehaald om kanker in een vroeger stadium te kunnen ontdekken om hierdoor de levenskansen te vergroten. Ik ben gevraagd om mee te fietsen en hoefde niet lang na te denken om mee te doen. Iedereen heeft in zijn nabije omgeving te maken met verlies door deze ziekte. Ook ik heb in mijn familie en vriendenkring hiermee te maken. Onlangs heb ik door deze rotziekte van mijn broer afscheid moeten nemen. Op deze sportieve wijze hoop ik mijn bijdrage te leveren aan dit mooie initiatief! Alle steun in de vorm van een bijdrage is welkom. Alvast dank hiervoor. Frans Martens

Steun mij!

Bent u geraakt door het verhaal? En wilt u deze deelnemer steunen met een donatie? Alle opbrengsten gaan voor de volle 100% naar Stichting Kanker Zien. Namens Zeven voor Leven en deze deelnemer; Hartelijk bedankt!

LET OP: Wegens de vele donaties kan het zijn dat er vertraging is en uw donatie later op de site verschijnt. Is uw donatie na 1 dag nog niet zichtbaar? Neem dan A.U.B. contact met ons op.

Uw gegevens

Frans Martens

Donatie informatieiDEAL Mollie