Deelnemer:

Mijn verhaal

Toen in 2014 kanker heel dichtbij kwam door de diagnose alvleesklierkanker bij mijn vader, ben ik uit onmacht en verdriet na zijn overlijden - binnen 11 weken na de diagnose - gaan fietsen voor het goede doel kankerbestrijding. Alpe d'Huzes was de start van een minimaal jaarlijks terugkerend doel om aandacht en ondersteuning te krijgen voor kanker en bestrijding ervan. Overigens heb ik ook gefietst/geklommen voor Energy4All, ALS en Duchenne, eveneens vreselijke ziekten die bestreden moeten worden. Na mijn vader kwamen er nog een heel aantal namen bij op mijn fiets, allemaal bezweken aan veelal kanker en zij motiveren mij telkens weer om met hen in gedachten op mijn fiets kanker denkbeeldig de wereld uit te trappen en mezelf fysiek echt uit te dagen. Toen 7 voor Leven door mijn broer als doel voor 2019 werd genoemd, waren we snel overtuigd om samen hieraan mee te doen. Weliswaar heel anders dan Alpe 'Huez, Mont Ventoux, Stelvio en Gavia etc, maar zeker een flinke uitdaging en dit keer in onze eigen omgeving!! Bent u ook van mening dat vroegtijdige signalering van kanker de kans op genezing en langer leven vergroot, steun mij dan door sponsoring voor Stichting Kanker Zien. Doodgaan met kanker oké , doodgaan aan kanker No Way!

Steun mij!

Bent u geraakt door het verhaal? En wilt u deze deelnemer steunen met een donatie? Alle opbrengsten gaan voor de volle 100% naar Stichting Kanker Zien. Namens Zeven voor Leven en deze deelnemer; Hartelijk bedankt!

LET OP: Wegens de vele donaties kan het zijn dat er vertraging is en uw donatie later op de site verschijnt. Is uw donatie na 1 dag nog niet zichtbaar? Neem dan A.U.B. contact met ons op.

Uw gegevens

Don Derksen

Donatie informatieiDEAL Mollie