Deelnemer:

Mijn verhaal

Mijn motivatie om deel te nemen aan zeven voor leven is het feit dat er in mijn directe omgeving helaas te veel slachtoffers vallen van deze verschrikkelijke ziekte. In het bijzonder zal ik daarom ook rijden voor een nicht van me en voor mijn buurman. Hun verhalen grijpen mij aan. De buurman is bijvoorbeeld is 2 jaar geleden weer vader geworden van een zoontje 3 weken jonger dan mijn eigen zoon. Het is toch verschrikkelijk als door deze stomme ziekte zijn zoontje op jonge leeftijd al geen vader meer zal hebben? Dit mag gewoon niet gebeuren. Of mijn nicht. Zij is moeder van 4 kinderen. Zo sterk om 4 gezonde kinderen op de wereld te zetten en uiteindelijk "beloond" worden met deze enge ziekte. Het is zo oneerlijk. Ook zijn er in de vrienden en kennisen kring te veel mensen die er mee te maken hebben. Kijk maar eens in je eigen omgeving en je schrikt hoe veel je het hoor. Dat is voor mij dus een reden om voor hun en voor de vele mensen in mijn omgeving 1 dag te strijden. Voor mij is het 1 dag van pijn voor hen zijn het vele dagen van pijn. Mijn streven is om 7x het rondje te fietsen waardoor ik op ong. 140km uit kom met 2450 hoogte meters en dit allemaal "gewoon" in Nederland. Mijn (eerste) sponsordoel is 7x€77= €539,- Graag wil. Ik dan ook vragen om te doneren voor dit mooie initiatief. Overigens is er geen minimum sponsor bedrag. Iedere cent is meer dan welkom. OPGEVEN IS GEEN OPTIE! Met vriendelijke groet Bert Verhoof

Steun mij!

Bent u geraakt door het verhaal? En wilt u deze deelnemer steunen met een donatie? Alle opbrengsten gaan voor de volle 100% naar Stichting Kanker Zien. Namens Zeven voor Leven en deze deelnemer; Hartelijk bedankt!

LET OP: Wegens de vele donaties kan het zijn dat er vertraging is en uw donatie later op de site verschijnt. Is uw donatie na 1 dag nog niet zichtbaar? Neem dan A.U.B. contact met ons op.

Uw gegevens

Bert Verhoof

Donatie informatieiDEAL Mollie