Deelnemer:

Mijn verhaal

Op 10 januari 2015 is mijn moeder overleden aan kanker dat is mijn motivator om een positieve bijdrage te leveren tegen deze ziekte. Vanaf het moment van de diagnose was direct duidelijk dat genezing niet aan de orde was, zo hard kan het leven zijn. Dan rest nog genieten van de momenten die je nog wel hebt samen. Begin 2017 ben ik begonnen met wielrennen en altijd in mijn achterhoofd dat als ik getraind genoeg was dat ik dan voor een goed doel zou willen fietsen, toen ik las over Zeven voor leven dacht ik ja dat past helemaal bij mij;" Als fietsers niet naar de Alpe d’Huez komen, dan komt de Alpe d’Huez wel naar de fietsers". Iedereen is wel een geliefde verloren aan deze slopende ziekte dit is het moment om op wat voor manier dan ook een bijdrage te leveren. Wil jij mij helpen om mijn streefbedrag van € 2.777,- te behalen ?

Steun mij!

Bent u geraakt door het verhaal? En wilt u deze deelnemer steunen met een donatie? Alle opbrengsten gaan voor de volle 100% naar Stichting Kanker Zien. Namens Zeven voor Leven en deze deelnemer; Hartelijk bedankt!

LET OP: Wegens de vele donaties kan het zijn dat er vertraging is en uw donatie later op de site verschijnt. Is uw donatie na 1 dag nog niet zichtbaar? Neem dan A.U.B. contact met ons op.

Uw gegevens

Barry Duijndam

Donatie informatieiDEAL Mollie