Aimee Poncin

509
Opgehaald
250
Doel
204% Gedoneerd
24
Sponsoren

Deelnemer:

Mijn verhaal

Ik kijk altijd met respect naar de mensen die de Alp d'Huez fietsend bedwingen. Maar nog meer bewondering heb ik voor mensen die strijden tegen deze vreselijke ziekte die zoveel mensen treft, ook in mijn eigen privé-omgeving en werksfeer. Toen ik via werk hoorde over dit fietsevenement en wij als MRI Centrum, het Radiologisch Centrum van Nederland een grote steen kunnen bijdragen, dacht ik direct; 'ik schrijf me in!' Als fietser (lees: op opoefiets naar werk heen en weer) wil ik mee gaan doen en ook al ben ik niet in het bezit van een stoere racefiets, ik heb zeker de motivatie om twee keer de route te fietsen en daarbij zoveel mogelijk sponsorgeld op te halen voor Stichting Kanker Zien.

Steun mij!

Bent u geraakt door het verhaal? En wilt u deze deelnemer steunen met een donatie? Alle opbrengsten gaan voor de volle 100% naar Stichting Kanker Zien. Namens Zeven voor Leven en deze deelnemer; Hartelijk bedankt!

LET OP: Wegens de vele donaties kan het zijn dat er vertraging is en uw donatie later op de site verschijnt. Is uw donatie na 1 dag nog niet zichtbaar? Neem dan A.U.B. contact met ons op.

Uw gegevens

Aimee Poncin

Donatie informatieiDEAL Mollie

Willy
Topper! ??Heel veel suuces
Hey lieve Aimee top! Heel veel succes
Aimee
Veel succes Aimee. You can do it. Lfs a&a
Aimee
Chapeau Aimee succes en we hopen dat cannabis ook in de onderzoeken betrokken wordt!
truus van der looy
Een mooi doel
aimee poncin
Een heel mooi doel
aimee poncin

EEN MOOI DOEL

Schrijf een bericht aan deze deelnemer!

10000 Tekens over