Richard Koppenol

231
Opgehaald
154
Doel
150% Gedoneerd
6
Sponsoren

Deelnemer:

Mijn verhaal

Iedereen kent wel iemand in zijn naaste omgeving die met deze slopende ziekte te kampen heeft gehad. Steeds meer vormen zijn goed of steeds beter te behandelen terwijl bij sommige er nog niets of nauwelijks iets tegen te doen valt zoals alvleesklierkanker. Er blijft dus nog veel onderzoek nodig om te achterhalen hoe deze ziekte nu precies ontstaat en humaan te behandelen valt. Met name nieuwe behandelmethodes zoals immunotherapie krijgen niet altijd de juiste aandacht en daarmee voldoende fondsen. Daarom, steun mij en dit goede doel om deze 7 rondes te overbruggen en om daarmee meer onderzoek mogelijk te maken. Iedere donatie klein of groot is welkom maar voel u niet bezwaard om 'slechts' een berichtje te plaatsen. Alvast bedankt voor uw bijdrage.

Steun mij!

Bent u geraakt door het verhaal? En wilt u deze deelnemer steunen met een donatie? Alle opbrengsten gaan voor de volle 100% naar Stichting Kanker Zien. Namens Zeven voor Leven en deze deelnemer; Hartelijk bedankt!

LET OP: Wegens de vele donaties kan het zijn dat er vertraging is en uw donatie later op de site verschijnt. Is uw donatie na 1 dag nog niet zichtbaar? Neem dan A.U.B. contact met ons op.

Uw gegevens

Richard Koppenol

Donatie informatieiDEAL Mollie

Schrijf een bericht aan deze deelnemer!

10000 Tekens over