Richard Bos

739
Opgehaald
250
Doel
296% Gedoneerd
18
Sponsoren

Deelnemer:

Mijn verhaal

Ben ik een fietser? Nee zeker niet! Waarom dan toch meedoen? Lichte druk van m'n fantastische collega's :-) en er zijn teveel collega's en vrienden die met deze ziekte in aanraking zijn gekomen en niet meer onder ons zijn. Ik heb eerder meegedaan met de ROPA-run (als chauffeur) en nu is het tijd om in beweging te komen. De fiets heb ik mogen lenen. Te weinig geoefend, dus het gaat waarschijnlijk zeer doen. Minimaal 1 ronde maar ik ga natuurlijk voor meer. Steun Zeven voor Leven door geld te doneren. Je kunt op de pagina een donatie doen tbv Stichting Kanker Zien. Ik ga m'n best doen. Dankjewel Richard

Steun mij!

Bent u geraakt door het verhaal? En wilt u deze deelnemer steunen met een donatie? Alle opbrengsten gaan voor de volle 100% naar Stichting Kanker Zien. Namens Zeven voor Leven en deze deelnemer; Hartelijk bedankt!

LET OP: Wegens de vele donaties kan het zijn dat er vertraging is en uw donatie later op de site verschijnt. Is uw donatie na 1 dag nog niet zichtbaar? Neem dan A.U.B. contact met ons op.

Uw gegevens

Richard Bos

Donatie informatieiDEAL Mollie

Schrijf een bericht aan deze deelnemer!

10000 Tekens over