Ali Kir

27
Opgehaald
250
Doel
11% Gedoneerd
3
Sponsoren

Deelnemer:

Mijn verhaal

Een aantal jaren geleden heb ik deelgenomen aan de RopaRun met collega's. Wij hebben ons ingezet om voor mensen die niet meer voor zichzelf konden zorgen het zorg en het leven aangenaam mogelijk te maken. De slogan "waar geen dagen meer toegevoegd kunnen worden aan het leven wel leven toevoegd kan worden aan de dagen nog te leven" Dit slogan heeft mij toen en nu nog steeds in de houtgreep. Ik probeer nog dagelijks om uit deze houtgreep te komen. Een van de mogelijkheden is meedoen met 7voor leven. Als deze slogan jouw ook heeft geraakt en je wil iets aan het gevoel van in de houtgreep zij doen, dan zou je jezelf kunnen bevrijden door een donatie op 7voorleven te doen. Morgen mag ik een jaar erbij schrijven in goede gezondheid. Dat wens ik iedereen toe. Alvast hartelijk dank voor je medeleven en je bijdrage.

Steun mij!

Bent u geraakt door het verhaal? En wilt u deze deelnemer steunen met een donatie? Alle opbrengsten gaan voor de volle 100% naar Stichting Kanker Zien. Namens Zeven voor Leven en deze deelnemer; Hartelijk bedankt!

LET OP: Wegens de vele donaties kan het zijn dat er vertraging is en uw donatie later op de site verschijnt. Is uw donatie na 1 dag nog niet zichtbaar? Neem dan A.U.B. contact met ons op.

Uw gegevens

Ali Kir

Donatie informatieiDEAL Mollie

Schrijf een bericht aan deze deelnemer!

10000 Tekens over