Klaas Antonides

140
Opgehaald
600
Doel
24% Gedoneerd
1
Sponsoren

Deelnemer:

Mijn verhaal

Met deze sportieve uitdaging ga ik Zeven voor Leven uitrijden, dus 7x 20km met in totaal ruim 2000 hoogtemeters. Ik wil bij deze sponsors uitnodigen deze uitdaging samen met mij aan te gaan dmv een financiële bijdrage. De meesten van ons hebben kanker en de gevolgen daarvan in hun naaste omgeving mee gemaakt. Stichting Kanker Zien richt zich op het ondersteunen van initiatieven om kanker vroegtijdig op te sporen en daardoor gerichter te behandelen. Jullie sponsorgeld komt volledig ten goede aan dit doel. Dus laten we samen ons steentje bijdragen om mijn doel van €600,- te realiseren. Alvast bedankt!!! Sportieve groet, Klaas.

Steun mij!

Bent u geraakt door het verhaal? En wilt u deze deelnemer steunen met een donatie? Alle opbrengsten gaan voor de volle 100% naar Stichting Kanker Zien. Namens Zeven voor Leven en deze deelnemer; Hartelijk bedankt!

LET OP: Wegens de vele donaties kan het zijn dat er vertraging is en uw donatie later op de site verschijnt. Is uw donatie na 1 dag nog niet zichtbaar? Neem dan A.U.B. contact met ons op.

Uw gegevens

Klaas Antonides

Donatie informatieiDEAL Mollie

Marc van der Woude
Veel succes klaas!
Als het goed is kun je nu weer je profiel bewerken. Bedankt voor het melden van de fout. Heel veel succes tijdens Zeven voor Leven!

Groeten,
Marc van der Woude

Schrijf een bericht aan deze deelnemer!

10000 Tekens over