Arie Stoffer

300
Opgehaald
500
Doel
60% Gedoneerd
11
Sponsoren

Deelnemer:

Mijn verhaal

Op 2 juni 2015 is mijn vrouw Sonja op 61 jarige leeftijd aan borstkanker gestorven. In 2013 is de ziekte bij haar geconstateerd, terwijl een half jaar zij nog schoon was bevonden bij het landelijke onderzoek. Op 31 maart 2013 is de man van mijn huidige vriendin op 59 jarige leeftijd overleden aan leukemie. Beide zijn natuurlijk veel te jong overleden en missen hele mooie gebeurtenissen, zoals huwelijken van kinderen en de geboortes van kleinkinderen, los van de mooie dingen die zij samen met ons als partner hadden kunnen doen. Als ik door het fietsen van deze tocht, kan bijdragen dat er meer geld komt voor het eerder ontdekken van deze vreselijke ziekte en hierdoor ervoor kan zorgen dat andere mensen deze mooie gebeurtenissen wel kan meemaken, doe ik dat graag.

Steun mij!

Bent u geraakt door het verhaal? En wilt u deze deelnemer steunen met een donatie? Alle opbrengsten gaan voor de volle 100% naar Stichting Kanker Zien. Namens Zeven voor Leven en deze deelnemer; Hartelijk bedankt!

LET OP: Wegens de vele donaties kan het zijn dat er vertraging is en uw donatie later op de site verschijnt. Is uw donatie na 1 dag nog niet zichtbaar? Neem dan A.U.B. contact met ons op.

Uw gegevens

Arie Stoffer

Donatie informatieiDEAL Mollie

Caroline
Topper
Succes, goed bezig xxx

Schrijf een bericht aan deze deelnemer!

10000 Tekens over