Berry van Osch

47
Opgehaald
400
Doel
12% Gedoneerd
3
Sponsoren

Deelnemer:

Mijn verhaal

Hallo, mijn naam is Berry van Osch, 31 jaar oud en woonachtig in het (meestal) zonnige zuiden. In Augustus 2018 ben ik gestart met wielrennen, dat bleek al snel een enorme passie van mij te worden. Ik wil mijzelf fysiek uitdagen en met wielrennen lukt dat perfect! Ik heb in 2010 een flinke operatie gehad aan mijn rug, helaas weet ik hoe zwaar dat kan zijn en wat het met je kan doen. Gelukkig ben ik fantastisch geholpen en nu is het tijd om wat terug te doen voor de medische wereld. Wielrennen om jezelf fit en gelukkig te krijgen en ook nog eens mee kunnen werken aan een mooi en goed doel? Ja Graag! Het lijkt mij zeer tof om aan dit project mee te doen en mij fysiek in te zetten voor iets positiefs.

Steun mij!

Bent u geraakt door het verhaal? En wilt u deze deelnemer steunen met een donatie? Alle opbrengsten gaan voor de volle 100% naar Stichting Kanker Zien. Namens Zeven voor Leven en deze deelnemer; Hartelijk bedankt!

LET OP: Wegens de vele donaties kan het zijn dat er vertraging is en uw donatie later op de site verschijnt. Is uw donatie na 1 dag nog niet zichtbaar? Neem dan A.U.B. contact met ons op.

Uw gegevens

Berry van Osch

Donatie informatieiDEAL Mollie

Schrijf een bericht aan deze deelnemer!

10000 Tekens over