Frank Mulder

1143
Opgehaald
747
Doel
154% Gedoneerd
31
Sponsoren

Deelnemer:

Mijn verhaal

- LIVE, LAUGH, LOVE - Met deze onvergetelijke woorden die zo mooi bij Annemarie pasten in mijn gedachte, ga ik fietsen voor: Zeven voor Leven. Ik wil op deze manier een steentje bijdragen aan het goede doel: stichting Kanker Zien. Voor de meesten van jullie is het niet nodig om uit te leggen waarom ik dit ga doen! Het doel van de stichting Kanker Zien is om kanker in een eerder stadium te kunnen diagnosticeren en tumoren gerichter te kunnen behandelen. Hierdoor wordt ook de kwaliteit van leven na behandeling verbeterd. Zeven voor Leven streeft uiteindelijk zelfs naar volledige preventie van deze ziekte. Ik fiets op zondag 26 mei een parcours van ongeveer 20 kilometer door de prachtige omgeving van de Gemeente Berg en Dal. Het is de bedoeling om dit parcours 7 keer te rijden, en indien mogelijk nog meer. Steun mij (nee, dat hoeft niet) maar WEL dit goede doel met een donatie. Alvast bedankt ! - Frank - shut up legs (J.V.)

Steun mij!

Bent u geraakt door het verhaal? En wilt u deze deelnemer steunen met een donatie? Alle opbrengsten gaan voor de volle 100% naar Stichting Kanker Zien. Namens Zeven voor Leven en deze deelnemer; Hartelijk bedankt!

LET OP: Wegens de vele donaties kan het zijn dat er vertraging is en uw donatie later op de site verschijnt. Is uw donatie na 1 dag nog niet zichtbaar? Neem dan A.U.B. contact met ons op.

Uw gegevens

Frank Mulder

Donatie informatieiDEAL Mollie

Wilco
Succes
Gert Jan
Live, Laugh, Love
Topper Frank , mooi actie !!
“shut up legs ?????? Just do it!!”

Anonymous
Succes Frank, goede actie!
Martin Doodeman
Livestrong
Een belangrijk, mooi doel.
Succes,
Martin en Wendela

Ingrid
Succes!
Good luck Frank!

Schrijf een bericht aan deze deelnemer!

10000 Tekens over