Nicole Bredewold

194
Opgehaald
539
Doel
36% Gedoneerd
12
Sponsoren

Deelnemer:

Mijn verhaal

Begonnen met fietsen om mee te doen aan Alpe d'huzes in 2014 met drie andere toppers van Unigarant Verzekeringen. Dat was een hele uitdaging, ik kwam erachter dat ik zeker geen klimmer ben. Wat een hekel heb ik aan die strijd tegen de bult op. Maar opgeven is geen optie! Mensen die strijden die tegen de ziekte hebben geen keus, opgeven is geen optie. Dat was mijn drive om vorig jaar mee te gaan met de Stichting Mont Ventoux en ook deze berg is overwonnen, want opgeven is geen optie! Geïnspireerd door de verhalen is het weer gelukt om boven te komen. En hoe mooi is het dat er een evenement in Nederland is waar je meer dan 2000 hoogtemeters kunt fietsen. En ook hier ga ik weer de strijd aan met de hoogtemeters en kilometers voor al die toppers die strijden, hebben gestreden tegen kanker. Help je me mee om 7x77 (539 euro) op te halen voor het goede doel?

Steun mij!

Bent u geraakt door het verhaal? En wilt u deze deelnemer steunen met een donatie? Alle opbrengsten gaan voor de volle 100% naar Stichting Kanker Zien. Namens Zeven voor Leven en deze deelnemer; Hartelijk bedankt!

LET OP: Wegens de vele donaties kan het zijn dat er vertraging is en uw donatie later op de site verschijnt. Is uw donatie na 1 dag nog niet zichtbaar? Neem dan A.U.B. contact met ons op.

Uw gegevens

Nicole Bredewold

Donatie informatieiDEAL Mollie

Paul
Succes
Heel veel succes!

Schrijf een bericht aan deze deelnemer!

10000 Tekens over