Maroeska Rovers

237
Opgehaald
150
Doel
158% Gedoneerd
14
Sponsoren

Deelnemer:

Mijn verhaal

To bike or not to bike.......that's not the question. Fietsen kun je overal, maar dit jaar wil ik me heel graag inzetten voor een goed doel. Toen ik gevraagd werd om mee te rijden met het Radboudumc team voor 7evenvoorleven heb ik dan ook meteen een nieuwe racefiets gekocht. Rijdend door het prachtige Nijmeegse landschap, waar ik al jaren met heel veel plezier woon, hoop ik geld op te halen om kanker in een eerder stadium te kunnen diagnosticeren en tumoren gerichter te kunnen behandelen. Van dichtbij heb ik helaas al diverse keren gezien wat kanker doet met mensen die je lief zijn. Met in gedachten de mensen die de strijd hebben verloren, zal ik op 26 mei op mijn nieuwe fiets stappen. Maar bovenal rijd ik voor de mensen die de strijd nog aan moeten gaan, en die dat nu nog niet weten. Dat kan een ieder van ons zijn, dus steunt u mij?

Steun mij!

Bent u geraakt door het verhaal? En wilt u deze deelnemer steunen met een donatie? Alle opbrengsten gaan voor de volle 100% naar Stichting Kanker Zien. Namens Zeven voor Leven en deze deelnemer; Hartelijk bedankt!

LET OP: Wegens de vele donaties kan het zijn dat er vertraging is en uw donatie later op de site verschijnt. Is uw donatie na 1 dag nog niet zichtbaar? Neem dan A.U.B. contact met ons op.

Uw gegevens

Maroeska Rovers

Donatie informatieiDEAL Mollie

Schrijf een bericht aan deze deelnemer!

10000 Tekens over