Bart Kiemeney

20
Opgehaald
100
Doel
20% Gedoneerd
1
Sponsoren

Deelnemer:

Mijn verhaal

Ik doe al meer dan 30 jaar onderzoek op het terrein van kanker. Aanvankelijk bij het Integraal Kankercentrum Nederland, later bij het Radboudumc. Voor dat onderzoek heb ik veel geld gekregen dat door vrijwilligers en donateurs (en belastingbetalers) bij elkaar is gebracht. Toen ik vorig jaar voorzitter werd van het Radboud Oncologie Fonds heb ik besloten zelf ook eens geld te moeten werven ipv besteden met mijn onderzoek. Ik ga daarvoor in juli de Tour de France fietsen. Elke etappe één dag voor de profs. Ik probeer daarmee 50.000 euro op te halen voor het Radboud Oncologie Fonds (zie www.tourdefrancevanbart.nl). Zeven voor Leven is dus eigenlijk een trainingstocht voor mij. Maar niet minder belangrijk. Ik kan naast die 50.000 euro niet ook hier nog veel geld voor gaan werven. Maar ik doe graag mee, met een aantal vrienden en collegae, om dit fantastische initiatief te steunen.

Steun mij!

Bent u geraakt door het verhaal? En wilt u deze deelnemer steunen met een donatie? Alle opbrengsten gaan voor de volle 100% naar Stichting Kanker Zien. Namens Zeven voor Leven en deze deelnemer; Hartelijk bedankt!

LET OP: Wegens de vele donaties kan het zijn dat er vertraging is en uw donatie later op de site verschijnt. Is uw donatie na 1 dag nog niet zichtbaar? Neem dan A.U.B. contact met ons op.

Uw gegevens

Bart Kiemeney

Donatie informatieiDEAL Mollie

Hellen
Zet 'm op!
Ha die Bart, wat goed dat je ook meedoet! Ik heb deze week mijn man overgehaald om ook mee te doen, Johan Faber. Hij schreef trouwens een interessant boek over de Nederlandse etappewinnaars van de Alpe d'Huez (tevens de titel van het boek). Die krijg je van mij aan het eind van 26 mei (tenzij je hem al hebt) ;-) Zet hem op, groetjes van je tafelgenoot, Hellen

Schrijf een bericht aan deze deelnemer!

10000 Tekens over