Damian Hunia

1025
Opgehaald
800
Doel
129% Gedoneerd
40
Sponsoren

Deelnemer:

Mijn verhaal

Hallo ik ben Damian Hunia. Een van de redene waarom ik mee doe is omdat mijn vriendin haar moeder 6 jaar geleden kwijt is geraakt aan kanker. Ik heb gezien hoeveel impact dat heeft gehad op haar en haar familie. En hoe moeilijk het was/is voor hun om daar boven op te komen en ik weet hoeveel pijn hun hadden. Ik wil juist dat er geld word opgehaald voor mensen met kanker want niet alleen de moeder van mijn vriendin is daar aan overleden ook duizend andere en elke dag sterft er wel iemand aan kanker ik wil gewoon dat er meer hulp komt zodat er meer mensen zijn die het overleven. Daarom fiets ik voor dit doel om geld op te halen voor onderzoek zodat er meer mensen kanker overleven. en zodat ze in de toekomst meer mensen kunnen helpen. Ik hoop dat u net zoals mij ook wilt dat er meer mensen die kanker hebben het overleven. Dus daarom vraag ik u om mij te steunen in mijn doel met een bijdrage. Met Vriendelijke Groet Damian.

Steun mij!

Bent u geraakt door het verhaal? En wilt u deze deelnemer steunen met een donatie? Alle opbrengsten gaan voor de volle 100% naar Stichting Kanker Zien. Namens Zeven voor Leven en deze deelnemer; Hartelijk bedankt!

LET OP: Wegens de vele donaties kan het zijn dat er vertraging is en uw donatie later op de site verschijnt. Is uw donatie na 1 dag nog niet zichtbaar? Neem dan A.U.B. contact met ons op.

Uw gegevens

Damian Hunia

Donatie informatieiDEAL Mollie

Anonymous
Damion heel veel succes, agnieke en huub
Gerrit en Antoinette
Zet hem op Damian!!!

Schrijf een bericht aan deze deelnemer!

10000 Tekens over