Tonny Eijkhout

664
Opgehaald
777
Doel
86% Gedoneerd
19
Sponsoren

Deelnemer:

Mijn verhaal

Tegenwoordig wordt vrijwel iedereen op een of andere manier geconfronteerd met kanker. Je wordt zelf getroffen, of zeker wel iemand in je nabije omgeving. Dit blijkt helaas onvermijdelijk. Onacceptabel en daarom mogen we niet opgeven en moeten we in actie komen om er alles aan te doen om onderzoek naar behandeling mogelijk te maken. Daarom ga ik op zondag 26 mei aanstaande meedoen aan Zeven voor Leven! Doel: Het maximale aantal van 7 rondes fietsen van 17.7 km door Groesbeek (124km en 2359 hoogtemeters in totaal) Streven: Minimaal € 111 per ronde (€ 777 in totaal) in te zamelen voor Stichting Kanker Zien. Stichting Kanker Zien ondersteunt initiatieven die zich inzetten kanker eerder te diagnosticeren en gerichter te behandelen. Hierdoor wordt de kans op en kwaliteit van leven na genezing aanzienlijk verhoogd, voor iedereen die door kanker wordt getroffen. Iets waar ik mij met liefde voor in het zweet ga werken! Steun mij en daarmee dit fantastische initiatief, met een donatie: groot of klein, elke Euro telt! ALVAST BEDANKT!!

Steun mij!

Bent u geraakt door het verhaal? En wilt u deze deelnemer steunen met een donatie? Alle opbrengsten gaan voor de volle 100% naar Stichting Kanker Zien. Namens Zeven voor Leven en deze deelnemer; Hartelijk bedankt!

LET OP: Wegens de vele donaties kan het zijn dat er vertraging is en uw donatie later op de site verschijnt. Is uw donatie na 1 dag nog niet zichtbaar? Neem dan A.U.B. contact met ons op.

Uw gegevens

Tonny Eijkhout

Donatie informatieiDEAL Mollie

Jos
Topper!
Tonny,

heel veel succes met de voorbereiding en de challenge zelf!

Gerrit Eijkhout
Succes
Top initiatief
Succes

Schrijf een bericht aan deze deelnemer!

10000 Tekens over