Marco van de Logt

319
Opgehaald
500
Doel
64% Gedoneerd
19
Sponsoren

Deelnemer:

Mijn verhaal

Als je gezond bent, ben je de “koning te rijk”. Steeds meer mensen worden getroffen door de vreselijke ziekte, kanker. De emotionele en lichamelijk strijd die ze moeten leveren om te overleven, het leven dragelijk te maken, onmenselijk! Om de strijd aan te gaan tegen deze vreselijke ziekte is er veel geld nodig voor o.a. onderzoeken. Door mee te doen aan deze fietsuitdaging, wil ik samen met mijn fietsmaten een “steentje bijdragen” om zoveel mogelijk geld op te halen voor de Stichting Kanker Zien. Wat geldt voor iedereen die mee doet en de mensen, dierbaren, die getroffen zijn door de ziekte kanker. OPGEVEN IS GEEN OPTIE Steun de Stichting Kanker Zien door een donatie. Een donatie , groot of klein elke euro is fijn. Alvast hartelijk dank! Doneren kan via onderstaande link

Steun mij!

Bent u geraakt door het verhaal? En wilt u deze deelnemer steunen met een donatie? Alle opbrengsten gaan voor de volle 100% naar Stichting Kanker Zien. Namens Zeven voor Leven en deze deelnemer; Hartelijk bedankt!

LET OP: Wegens de vele donaties kan het zijn dat er vertraging is en uw donatie later op de site verschijnt. Is uw donatie na 1 dag nog niet zichtbaar? Neem dan A.U.B. contact met ons op.

Uw gegevens

Marco van de Logt

Donatie informatieiDEAL Mollie

skm
Succes
Succes!
Hester
succes
You can do it!!

Schrijf een bericht aan deze deelnemer!

10000 Tekens over