Jan Gerbecks

565
Opgehaald
539
Doel
105% Gedoneerd
45
Sponsoren

Deelnemer:

Mijn verhaal

Voor iedereen komt er een moment dat men op een of andere manier geconfronteerd wordt met kanker. Binnen jouw gezin, familie of bekenden krijgen mensen mogelijk vroeg of laat de diagnose kanker. Daarom vind ik dat iedereen binnen zijn mogelijkheden een bijdrage mag leveren om deze ziekte uit te bannen. Ik wil door deel te nemen aan ZEVEN VOOR LEVEN geld inzamelen voor Stichting Kanker Zien voor verder onderzoek ter behandeling, genezing en voorkoming van kanker. Op 26 mei wil ik maximale aantal van 7 rondes te fietsen van ca. 18 km van Berg en Dal naar Groesbeek over de Zevenheuvelenweg, 124km en 2359 hoogtemeters in totaal. Per ronde hoop ik 77 Euro sponsorgeld binnen te halen voor Stichting Kanker Zien. Stichting Kanker Zien ondersteunt initiatieven die zich inzetten kanker eerder te diagnosticeren en gerichter te behandelen. Hierdoor wordt de kans op en kwaliteit van leven na genezing aanzienlijk verhoogd, voor iedereen die door kanker wordt getroffen. Steun mij en daarmee (veel belangrijker!) dit goede doel, met een donatie: groot of klein, elke Euro telt! BEDANKT!! Jan Gerbecks

Steun mij!

Bent u geraakt door het verhaal? En wilt u deze deelnemer steunen met een donatie? Alle opbrengsten gaan voor de volle 100% naar Stichting Kanker Zien. Namens Zeven voor Leven en deze deelnemer; Hartelijk bedankt!

LET OP: Wegens de vele donaties kan het zijn dat er vertraging is en uw donatie later op de site verschijnt. Is uw donatie na 1 dag nog niet zichtbaar? Neem dan A.U.B. contact met ons op.

Uw gegevens

Jan Gerbecks

Donatie informatieiDEAL Mollie

Renske en Simon
Veel succes ome Jan! Van ons krijg je 2 euro per rond(j)e, dus zet m op! ;-)
Jan
Dankjewel
Hoop dat jullie kindje in een wereld mag opgroeien waarin alle kanker met succes te behandelen is.
John Remmen
Kanjer
Hoi Jan super initiatief. Kan ook zinder de alp. Inderdaad teveel 1:3 krijgt met K te maken.
Veel succes

Anonymous
Je kunt het. Succes
Veronique
Sta(p) op (de fiets) tegen kanker
Zet 'm op bruur! Véél succes!!
Inge
Veel succes ome Jan! ;-)
M.J. de Bruin
Stichting Zien
Heel veel succes gewenst.
Een mooi initiatief voor een goed doel.

Schrijf een bericht aan deze deelnemer!

10000 Tekens over