Frank Manders

1511
Opgehaald
539
Doel
281% Gedoneerd
56
Sponsoren

Deelnemer:

Mijn verhaal

Kanker is voor bijna iedereen dichtbij. Eigenlijk iedereen heeft wel een familielid, vriend of bekende die ertegen vecht of die eraan is overleden. Momenteel zit Paulien, vriendin/collega van mijn vrouw, in een zwaar behandeltraject voor borstkanker maar of het nou dichtbij of veraf is, iedere keer zie je weer wat het doet met je vrienden, collega's of mensen in het algemeen waar je mee omgaat. De zorgen en het verdriet hakken er diep in. Gelukkig genezen ook steeds meer mensen van kanker en om die kans voor iedereen steeds groter te maken is deze fietstocht. Met het sponsor geld kan noodzakelijk onderzoek gedaan worden om te streven naar dat ene doel, kanker de wereld uit. Ik weet het, stichtelijke woorden maar precies op de dag dat mijn moeder 1 jaar geleden, na meer dan 20 jaar gestreden te hebben tegen kanker, is overleden en momenteel Paulien (vriendin van mijn vrouw) strijdt, leeft de wens om van mijn kant een steentje bij te dragen zeer sterk. Dus voel je vrij om een bedrag te doneren. Ook voor € 1 zal ik al de longen uit mijn lijf fietsen maar het doel dat ik me heb gesteld is om minimaal € 539,00 bij elkaar te fietsen, 7 rondes goed voor € 77,00 elk. Dat komt in totaal neer op 140 km over het glooiende terrein rondom Nijmegen maar ik ga ervan genieten omdat ik het nog kan, iets wat vele kanker slachtoffers niet (meer) kunnen zeggen.

Steun mij!

Bent u geraakt door het verhaal? En wilt u deze deelnemer steunen met een donatie? Alle opbrengsten gaan voor de volle 100% naar Stichting Kanker Zien. Namens Zeven voor Leven en deze deelnemer; Hartelijk bedankt!

LET OP: Wegens de vele donaties kan het zijn dat er vertraging is en uw donatie later op de site verschijnt. Is uw donatie na 1 dag nog niet zichtbaar? Neem dan A.U.B. contact met ons op.

Uw gegevens

Frank Manders

Donatie informatieiDEAL Mollie

Frank
Allemaal bedankt
Een berichtje van de fietser zelf.....ik ben overweldigd door de genereuze bijdragen van zovelen en had nooit verwacht zoveel geld voor dit ontzettend goede doel bij elkaar te krijgen. Tijdens het fietsen zal ik me gesterkt voelen door jullie allen en de gedachte aan familie, vrienden en collega's die in sommige gevallen recent, soms al wat langer geleden en in sommige gevallen zelfs momenteel met de gevolgen van kanker te maken hebben. En Paulien, mijn strijd staat niet in verhouding tot de strijd die jij momenteel voert maar als ik met dit geld ook maar iets kan betekenen voor jou en toekomstige slachtoffers van deze ziekte dan zal ik het met gemak volbrengen. Nogmaals dank allemaal en op naar 26 mei
Paulien
Je bent een held, Frank
Lieve Frank,
Je bent echt een schat, dit raakt echt mijn hart, lieve Frank
Wat geweldig, dat je dit voor mij wil doen en voor al die andere mensen, die strijden tegen deze rot ziekte.
Echt ik ben er helemaal stil van.
Natuurlijk met liefde, sponsor ik je voor dit goede doel.
Ik wens je heel veel succes met deze
grote uitdaging.
Veel liefs en een dikke knuffel van Paulien

Schrijf een bericht aan deze deelnemer!

10000 Tekens over