Jos Tijsse Klasen

606
Opgehaald
539
Doel
113% Gedoneerd
34
Sponsoren

Deelnemer:

Mijn verhaal

Bij mijn vader is op 57 jarige leeftijd longkanker geconstateerd. Na diverse behandelingen is uiteindelijk de grootste long verwijderd. Langzaam ging zijn conditie steeds verder achteruit. Hij werd gedurende de tijd steeds benauwder en moest steeds meer inleveren. Mijn vader heeft nog even mogen proeven aan hoe het is om opa te zijn, alleen niet meer van mijn 3 kinderen. Hij is overleden op 66 jarige leeftijd aan de gevolgen van longkanker. Ik was 28. Had graag nog een pilsje met um gedronken en hem beter leren kennen. Helaas. Mijn vrouw werkt al 25 jaar op de poli hematologie/oncologie van het UMC St. Radboud en ziet bijna dagelijks de ellende die nog veel vormen van kanker met zich mee brengt. Dit moet stoppen. Kanker moet in een zo vroeg mogelijk stadium herkend worden. Pas dan kunnen we de ellende voor zijn. Daarvoor is onderzoek en dus geld nodig. Het is niet meer de vraag of je kanker krijgt maar wanneer. Ik heb wel iets beters te doen dan te kuren op de poli. Fietsen bijvoorbeeld ! Op m'n ATB met m'n fitsmaatuh. Zondag 's-ochtends tourtochtjes door de bossen van Brabant en een keer per jaar naar de Ardennen. Maar deze keer gaan we fietsen tegen kanker omdat iedereen wel iemand in zijn naaste omgeving kent die hier mee te maken heeft (gehad). Rondje Groesbeek en Berg en Dal, op de verharde weg. Niet echt iets voor mij maar ben er van overtuigd dat ik voor dit doel genoeg energie kan opbrengen om het een paar ronden vol te houden. Stap op de fiets en trap tegen kanker of beter, laat mij maar trappen en werp je op als mijn sponsor en lever op die manier een waardevolle bijdrage om te blijven trappen tegen kanker. Mijn streef bedrag om op te halen is 539 euro voor de eerste 3 rondes. Voor elke 50 euro meer probeer ik een extra ronde te trappen. Laat de kassa maar rinkelen.

Steun mij!

Bent u geraakt door het verhaal? En wilt u deze deelnemer steunen met een donatie? Alle opbrengsten gaan voor de volle 100% naar Stichting Kanker Zien. Namens Zeven voor Leven en deze deelnemer; Hartelijk bedankt!

LET OP: Wegens de vele donaties kan het zijn dat er vertraging is en uw donatie later op de site verschijnt. Is uw donatie na 1 dag nog niet zichtbaar? Neem dan A.U.B. contact met ons op.

Uw gegevens

Jos Tijsse Klasen

Donatie informatieiDEAL Mollie

Hester
succes
Heeel veel succes Jos!!
Mieke
Top actie
Zeker ga ik mee doen.....
Je zus

Erik Arts
Top actie
Super actie Jos. Kan helaas zelf uit ervaring spreken, toevallig had ik echter een Ilse Tijsse Klasen ? op de poli die mijn gelukkig menig keer geprikt heeft voor weer een nieuwe chemo kuur. Ik ben echter een gelukkig mens deze vreselijke ziekte te hebben overleefd. Ieder actie hoe groot of klein is belangrijk in het onderzoek naar kanker om voor iedere vorm het juiste geneesmiddel/behandeling te ontdekken zodat deze ziekte uiteindelijk niet meer dodelijk is.
Nicole
Jos gaat los!
Mooi doel!! Succes met fietsen!

Schrijf een bericht aan deze deelnemer!

10000 Tekens over