Tom Klomberg

562
Opgehaald
500
Doel
113% Gedoneerd
17
Sponsoren

Deelnemer:

Mijn verhaal

Wat als....? Op het moment dat je geconfronteerd wordt met een diagnose van kanker is er geen ruimte om een antwoord te vinden op deze vraag. Je komt meteen in een modus van behandelen en strijd en dat is zwaar en kost al je energie. Maike zit in die strijd. Siebe, de vriend van Maike, strijdt met haar mee en nodigt me uit om in het team Zweten voor Leven mee te strijden tijdens Zeven voor Leven. We strijden voor Stichting Kanker Zien. Het doel van de stichting is kanker in een eerder stadium kunnen diagnosticeren en tumoren gerichter kunnen behandelen. Mijn vader overleed toen ik 11 jaar was op 46-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker en de wat-als vraag draaide daarna geregeld door mijn hoofd. Het is een frustrerende vraag zonder antwoord gebleken die je niet verder helpt. Daarom strijd ik graag mee om de wat-als vraag zoveel mogelijk te voorkomen.

Steun mij!

Bent u geraakt door het verhaal? En wilt u deze deelnemer steunen met een donatie? Alle opbrengsten gaan voor de volle 100% naar Stichting Kanker Zien. Namens Zeven voor Leven en deze deelnemer; Hartelijk bedankt!

LET OP: Wegens de vele donaties kan het zijn dat er vertraging is en uw donatie later op de site verschijnt. Is uw donatie na 1 dag nog niet zichtbaar? Neem dan A.U.B. contact met ons op.

Uw gegevens

Tom Klomberg

Donatie informatieiDEAL Mollie

Schrijf een bericht aan deze deelnemer!

10000 Tekens over