Johan van Dijk

789
Opgehaald
539
Doel
147% Gedoneerd
39
Sponsoren

Deelnemer:

Mijn verhaal

Iedereen kent wel iemand in zijn naaste omgeving die lijdt of gestorven is aan deze vervelende ziekte. Belangrijk is dat ze de kanker in een zo vroeg mogelijk stadium op sporen, zo vroeg mogelijk te zien. Er is al veel gedaan, maar er is nog meer nodig. We zijn er nog niet. Daarom ga ik, Johan van Dijk, met Team Rademakers zondag 26 mei de uitdaging aan om 7 keer het parcours te fietsen door de schitterende omgeving van Berg en Dal. Een ronde met meer dan 2000 hoogtemeters. Wij gaan fietsen voor het goede DOEL. Wij gaan geld ophalen voor “Stichting Kanker Zien”. Het DOEL van deze stichting is om kanker op tijd te signaleren, in een eerder stadium te kunnen diagnosticeren en tumoren gerichter te kunnen behandelen! Hierdoor wordt de kwaliteit van leven na behandeling verbeterd. Zeven voor Leven streeft uiteindelijk zelfs naar volledige preventie van deze ziekte. Dit is waarom wij deze sportieve prestatie voor het goede doel gaan leveren en op die fiets klimmen, 7 keer dat parcours (ruim 135 km) gaan afleggen. Helpen jullie ook mee? Doneer dan voor deze actie, groot of klein bedrag, alles is welkom. Alvast bedankt namens Team Rademakers

Steun mij!

Bent u geraakt door het verhaal? En wilt u deze deelnemer steunen met een donatie? Alle opbrengsten gaan voor de volle 100% naar Stichting Kanker Zien. Namens Zeven voor Leven en deze deelnemer; Hartelijk bedankt!

LET OP: Wegens de vele donaties kan het zijn dat er vertraging is en uw donatie later op de site verschijnt. Is uw donatie na 1 dag nog niet zichtbaar? Neem dan A.U.B. contact met ons op.

Uw gegevens

Johan van Dijk

Donatie informatieiDEAL Mollie

Mark Selten
Sky high voor het goede doel. Trap ze ?‍♂️
Sky high voor het goede doel
Trap ze ?‍♂️

Hans Lemmens Tweewielers
Succes
Heel veel succes met deze sportieve prestatie.
Jose en Jos
Succes
Johan, heel veel succes gewenst

Schrijf een bericht aan deze deelnemer!

10000 Tekens over