Deelnemer:

Mijn verhaal

Fietsen voor de preventie van kanker? Wij doen mee! Helaas weten wij sinds februari 2018 hoe het is om geconfronteerd te worden met kanker. Een week na de geboorte van onze zoon Casper is bij mijn vriendin Maike een hersentumor ontdekt. Inmiddels zijn we anderhalf jaar, een operatie, 28 bestralingen en 10 chemokuren (nog 2 te gaan) verder. De vooruitzichten met een hersentumor op lange termijn zijn niet goed. De genezingspercentages zijn helaas erg laag. Gelukkig gaat het op dit moment met Maike heel goed. We proberen dan ook zoveel mogelijk te genieten van de mooie momenten met ons gezin en vrienden. Hoe mooi zou het zijn als een (hersen-)tumor in de toekomst voorkomen kan worden? Wij gaan ons als team op 26 mei in ieder geval inzetten om hier een mooie bijdrage aan te leveren. En met "wij" bedoelen we: Sofie, Nils, Tom, Adriaan en ikzelf. Maike...…..die zal ons 7 keer over de Zevenheuvelenweg schreeuwen. Dit jaar nog vanaf de zijlijn. Volgend jaar weer vanaf de racefiets? Help jij mee om ons doel te bereiken?

Steun mij!

Bent u geraakt door het verhaal? En wilt u deze deelnemer steunen met een donatie? Alle opbrengsten gaan voor de volle 100% naar Stichting Kanker Zien. Namens Zeven voor Leven en deze deelnemer; Hartelijk bedankt!

LET OP: Wegens de vele donaties kan het zijn dat er vertraging is en uw donatie later op de site verschijnt. Is uw donatie na 1 dag nog niet zichtbaar? Neem dan A.U.B. contact met ons op.

Uw gegevens

Zweten voor Leven (Siebe Peters)

Donatie informatieiDEAL Mollie