Frederique Visser

1000
Opgehaald
500
Doel
200% Gedoneerd
34
Sponsoren

Deelnemer:

Mijn verhaal

Samen de strijd aan? Ik doe mee ! Daarom ga ik op 26 mei 2019 de uitdaging aan om het zeven heuvelen parcours van 20 km zo vaak mogelijk te trotseren. Ik fiets voor diegenen die niet vergeten mogen worden, voor de survivors, voor de strijders en voor de toekomst... Natuurlijk wil ik daarbij zoveel mogelijk geld ophalen. Met iedere bijdrage komen we een stapje dichterbij. Ik trap zolang mogelijk door en ook al word ik moe, ik schakel nog een tandje bij.. Opgeven is geen optie, want één dag alles geven en afzien voor de strijd tegen deze ziekte is toch het minste wat ik kan doen ? Wil jij door mij te sponsoren met mij de strijd aangaan ?

Steun mij!

Bent u geraakt door het verhaal? En wilt u deze deelnemer steunen met een donatie? Alle opbrengsten gaan voor de volle 100% naar Stichting Kanker Zien. Namens Zeven voor Leven en deze deelnemer; Hartelijk bedankt!

LET OP: Wegens de vele donaties kan het zijn dat er vertraging is en uw donatie later op de site verschijnt. Is uw donatie na 1 dag nog niet zichtbaar? Neem dan A.U.B. contact met ons op.

Uw gegevens

Frederique Visser

Donatie informatieiDEAL Mollie

Truus
Topper!!!!
Hoi Frederique, zet hem op!!! Je bent een mooi mens???
Fokke & Carla
Succes!
Siebe Visser
Toppertje
HE Frederique we hebben vandaag weer super getraind voor 7 voor leven
Marc van der Woude
Zet hem op Frederique!
Heel veel succes tijdens Zeven voor Leven!

Schrijf een bericht aan deze deelnemer!

10000 Tekens over