Marc de Nijs

912
Opgehaald
539
Doel
170% Gedoneerd
15
Sponsoren

Deelnemer:

Mijn verhaal

Maart 2017 en Mei 2017. Twee gitzwarte maanden. Wim en Marlies overlijden kort na elkaar. Omdat ze niet vergeten mogen worden fiets ik mee. Voor hun. Voor Stefan, voor Nick. Voor de velen die daarna overleden zijn. Voor degene die nog strijden. Voor degene die net gehoord hebben dat ze moeten strijden. Voor degene die het nog niet gehoord hebben. Iedere euro voor onderzoek naar kanker draagt bij aan het voorkomen van verdriet. Aan afscheid nemen. Aan een betere toekomst. Help jij ook mee ?

Steun mij!

Bent u geraakt door het verhaal? En wilt u deze deelnemer steunen met een donatie? Alle opbrengsten gaan voor de volle 100% naar Stichting Kanker Zien. Namens Zeven voor Leven en deze deelnemer; Hartelijk bedankt!

LET OP: Wegens de vele donaties kan het zijn dat er vertraging is en uw donatie later op de site verschijnt. Is uw donatie na 1 dag nog niet zichtbaar? Neem dan A.U.B. contact met ons op.

Uw gegevens

Marc de Nijs

Donatie informatieiDEAL Mollie

Arie Jansen
Respect . Knap dat je weer mee doet . Veel succes Marc
Assurantiekantoor Ebbers
Veel succes aan alle deelnemers.
Marc, veel succes, wederom een TOP initiatief. !!!
Jan Lamers
Fiets held
Geweldig dat je dit doet.
Erick Visser
Super dat je dit weer doet Marc. Ben welgemeend trots op je. En uiteraard steun ik je weer.
Stefan Hopmans
Héél veel succes!
Wederom super dat jij je weer inzit voor dit goede doel! Chapeau! Héél veel succes met de voorbereidingen voor deze actie topper!

Schrijf een bericht aan deze deelnemer!

10000 Tekens over