Sjef Martens

739
Opgehaald
777
Doel
96% Gedoneerd
27
Sponsoren

Deelnemer:

Mijn verhaal

Wie heeft niet iemand in zijn familie of kenniskring die is gestorven aan kanker of er nog aan lijdt? Het blijft zo belangrijk de oorzaken en de remedie te zoeken voor deze vervelende ziekte. Er is al veel gedaan maar we zijn er nog lang niet. Alle steun is daarom welkom. Ik wil hier graag een steentje aan bijdragen en 7 maal de ronde fietsen en geld in te zamelen voor Stichting Kanker Zien. Stichting Kanker Zien ondersteunt initiatieven die zich inzetten kanker eerder te diagnosticeren en gerichter te behandelen. Hierdoor wordt de kans op en kwaliteit van leven na genezing aanzienlijk verhoogd, voor iedereen die door kanker wordt getroffen. Dus ga ik op de pedalen staan voor dit doel en elk druppeltje zweet is dan goed besteed. Helpen jullie mee? Doneer deze actie, groot of klein bedrag, alles is welkom. BEDANKT!

Steun mij!

Bent u geraakt door het verhaal? En wilt u deze deelnemer steunen met een donatie? Alle opbrengsten gaan voor de volle 100% naar Stichting Kanker Zien. Namens Zeven voor Leven en deze deelnemer; Hartelijk bedankt!

LET OP: Wegens de vele donaties kan het zijn dat er vertraging is en uw donatie later op de site verschijnt. Is uw donatie na 1 dag nog niet zichtbaar? Neem dan A.U.B. contact met ons op.

Uw gegevens

Sjef Martens

Donatie informatieiDEAL Mollie

Marcel
Sjef succes. Ik weet dat je het kunt.
Hoera
Willemien
Succes, We komen je aanmoedigen!
Paulien & Bert
PRIMA INITIATIEF !!
Suc—77
Bart Kiemeney
Succes gewenst. Als je niet te snel fietst, ga ik met je mee.

Schrijf een bericht aan deze deelnemer!

10000 Tekens over